Η κεντρική παρουσιάστρια του BBC Breakfast, Carol Kirkwood παντρεύτηκε τον αγαπημένο της αστυνομικό, Steve - 13χρόνια νεότερο (φωτό)

Να ζήσουν!

Να κι ένας γάμος!

Η Carol Kirkwood, 61 ετών, παντρεύτηκε τον αστυνομικό Steve Randall, 48, σε μια θεαματική τελετή στο Buckinghamshire.

«Ήταν ο πιο τέλειος και ρομαντικός και οικείος γάμος. Είμαστε και οι δύο απίστευτα ευτυχισμένοι», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της νύφης.

Σε στιγμιότυπα από τη μεγάλη τους μέρα, η Carol ποζάρει με τον σύζυγό της πλέον Steve.

Image

Δείχνει μία κούκλα φορώντας το απίθανο νυφικό της!

Ήταν off shoulder, maxi με άνετη γραμμή που την κολάκευσε εξαιρετικά πολύ.

Η ίδια έγραψε στα social media: «Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα υπέροχα μηνύματά σας. Είχαμε την πιο τέλεια μέρα. «Ήταν ένας μικρός γάμος αλλά τόσο ρομαντικός και οικείος. Μια μέρα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ξεσπάμε από ευτυχία. Δεν ήταν ένας «μυστικός» γάμος, απλώς ένας ιδιωτικός».

Τον Μάιο του 2022, η Carol αποκάλυψε ζωντανά στο BBC Breakfast ότι εκείνη και ο Steve,  είχαν αρραβωνιαστεί.

Η 61χρονη έκανε ρεπορτάζ από το Chelsea Flower Show τη στιγμή που η συμπαρουσιάστρια Sally Nugent εξέφρασε χαριτολογώντας κάποια «ανησυχία» για τον φίλο της αφού εντόπισε ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο της,

Είπε: «Ανησυχώ λίγο για σένα σήμερα το πρωί. Δεν ξέρω πώς καταφέρνεις να σηκωθείς με αυτόν τον γιγάντιο βράχο στο αριστερό σου χέρι, Κάρολ!»

Η παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στο BBC ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον παίκτη του κρίκετ Jimmy Kirkwood, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2008 μετά από 18 χρόνια γάμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ