Μαμά και κόρη: Η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει με την πανέμορφη Λυδία: «Άρρηκτος, πανίσχυρος δεσμός» (φωτό)

Εκπληκτική ομοιότητα...

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει δίπλα στην κόρη της Λυδία Ευαγγελάτου και αναφέρθηκε στη σχέση που έχουν.

Οι δύο γυναίκες έχουν μια ξεχωριστή σχέση όπως καταγράφεται από τις κοινές τους αναρτήσεις και είναι πολύ δεμένες, παρά την απόσταση που τις χωρίζει αφού η Λυδία Ευαγγελάτου πλέον ζει στη Νέα Υόρκη, όπου και σπουδάζει. Τις ημέρες των γιορτών η οικογένεια ενώθηκε και πάλι, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές.

Πέραν της ομοιότητας στο παρουσιαστικό, μητέρα και κόρη εμφανίστηκαν εξίσου κομψές στη φωτογραφία. Η Λυδία Ευαγγελάτου φορούσε μαύρο φόρεμα με κοψίματα, ενώ δίπλα της η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε κι εκείνη ένα εντυπωσιακό outfit.

 

«Μάνα – κόρη, ένας άρρηκτος πανίσχυρος δεσμός που εξαλείφει και το τελευταίο ίχνος του εγώ», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στην λεζάντα της φωτογραφίας. Μετά την ανάρτηση, ακολούθησαν πολλά σχόλια – ευχές για το νέο έτος, αλλά και το πόσο όμορφη είναι η εικόνα, ενώ υπήρξαν και αναφορές στο ότι η Τατιάνα Στεφανίδου μοιάζει σχεδόν στην ηλικία της κόρης της.

 

Η οικογένεια Ευαγγελάτου έκανε reunion στο Λονδίνο πριν από τα Χριστούγεννα

Να σημειώσουμε, δε, πως πριν από την από την πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή T-Live του τηλεοπτικού σταθμού Alpha είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να δει την κόρη της κι εκεί μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένες από τις στιγμές που έζησε με την Λυδία Ευαγγελάτου.

Τατιάνα Στεφανίδου και Λυδία Ευαγγελάτου είχαν ποζάρει μαζί και πριν από περίπου δύο χρόνια όταν είχε αποφοιτήσει η κόρη της από το σχολείο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ