Πριγκίπισσα Charlotte με την ξαδέρφη της Mia Tindall: Το viral βίντεο με τις 5,6 εκατ. προβολές - Περπατούν μαζί και παίρνουν λουλούδια από τον κόσμο

Συνομίλικες ξαδέρδες και πολύ αγαπημένες, πριγκίπισσας Charlotte και Mia Tindall

Ο στενός δεσμός μεταξύ της πριγκίπισσας Charlotte και της Mia Tindall φάνηκε ξανά φέτος τα Χριστούγεννα. Η βρετανική βασιλική οικογένεια τήρησε την ετήσια παράδοσή της να πηγαίνει στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων και στη συνέχεια να χαιρετά το πλήθος.

 

 

Ο στενός δεσμός της Mia με τα ξαδέρφια της ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης βόλτας, καθώς την είδαμε να περπατά χέρι – χέρι με τον μικρό της ξάδερφο, πρίγκιπα Louis και να συνομιλεί με την ξαδέρφη της.

 

 

 

 

Σε μια άλλη χαριτωμένη στιγμή από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είδαμε την Kate Middleton να πλησιάζει τη μεγαλύτερη κόρη της Zara και του Mike Tindall, ενώ χαιρετούσε το κοινό. 

 

 

 

Φαίνεται πως οι οικογενειακές σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για τους βασιλείς της Βρετανίας. Το 2021 ο πρίγκιπας William μοιράστηκε μια από τις αγαπημένες του οικογενειακές παραδόσεις, η οποία είναι να περνά χρόνο με τους συγγενείς του.

«Για μένα, γενικά, το να φέρνω την οικογένεια μαζί τα Χριστούγεννα είναι πάντα υπέροχο, επειδή είμαστε αρκετά διασκορπισμένοι και κάνουμε τα δικά μας πράγματα πολλές φορές μέσα στο χρόνο. Έχουμε πολύ λίγες στιγμές για να βρεθούμε πραγματικά μαζί. Όταν βλέπω τα παιδιά μου να συναντιούνται με τα παιδιά της ξαδέλφης μου και να περνούν όλοι μαζί υπέροχα παίζοντας, είναι πολύ ξεχωριστό. Ανυπομονώ πολύ γι’ αυτό».

Ποια ειναι η Mia Tindall

H Mia Tindall είναι εγγονή της πριγκίπισσας Άννας, κόρης της βασίλισσας Ελισσάβετ και πρίγκιπα Φιλίπου, και του Mark Phillip. Μητέρα της είναι η Zara Tindall και  πατέρας της, ο Mike Tindall. Το ζευγάρι διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση με τα ξαδέρφια του. Μάλιστα, την ίδια ημέρα που οι δύο μικρές ξαδέρφες πήγαν μαζί στην εκκλησία, ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα William, πρίγκιπας George, περπάτησε μαζί με τη θεία και τον θείο του, ο οποίος τον τράβηξε κοντά του και του έδωσε μια σφιχτή αγκαλιά.

 

 

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν ήταν η μόνη φορά που η στενή σχέση των δύο οικογενειών έγινε φανερή. Το καλοκαίρι του 2022, στους εορτασμούς για τον πλατηνένιο ιωβιλαίο της Βασίλισσας Ελισσάβετ, ο Mike Tindall, θείος των παιδιών έδειξε πως αγαπά τα ανίψια του αποκαλύπτοντας τον λόγο πίσω από τις viral αντιδράσεις του πρίγκιπα Louis.

«Είναι δύσκολο για τα παιδιά. Είναι όλα πολύ μικρά και η εκδήλωση διαρκεί πάρα πολλή ώρα. Αλλά όλοι οι γονείς το γνωρίζουν αυτό. Απλώς κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις», είπε και συμπλήρωσε αναφερόμενος στον πρίγκιπα Louis: «Ήθελε απλώς να περάσει καλά. Και οι κόρες μου είναι πολύ ζωηρές, αλλά προσπαθούμε να μην τα αποκαλύπτουμε όλα. Επιπλέον, υπήρχαν αρκετά γλυκά. Καταλαβαίνετε ότι τα επίπεδα ζάχαρης στον οργανισμό των παιδιών ήταν υψηλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ