Το μαγευτικό Σάλτσμπουργκ σας περιμένει ! Καθαρά Δευτέρα & 25η Μαρτίου στην πόλη της μουσικής - Τη γενέτειρα του Μότσαρτ

Μια πόλη απαράμιλλης ομορφιάς...

5 μέρες αεροπορικώς σε Μόναχο, Ίνσμπρουκ, Βάτενς/Μουσείο Σβαρόφσκι Κίτσμπιελ – Λίμνη Ζελ αμ Ζε. Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό καθημερινά.

Το Σάλτσμπουργκ (Salzburg), η πόλη της μουσικής, η γενέτειρα του Μότσαρτ. Μια πόλη απαράμιλλης ομορφιάς, στην οποία το 1965 γυρίστηκε η διάσημη ταινία "Μελωδία της Ευτυχίας". Η παλιά πόλη αποτελεί από το 1996 παγκόσμια πολιτισμική κληρονομιά της UNESCO! Στα γραφικά σοκάκια της, θαυμάστε τις βιτρίνες, τα καταστήματα λαϊκής τέχνης, αλλά και τις επώνυμες μπουτίκ. Η γεωγραφικά προνομιακή θέση του Σάλτσμπουργκ στο κέντρο των σημαντικότερων εμπορικών διαδρομών, τόσο από βορρά προς νότο, όσο και από δύση προς ανατολή, ήταν η βασικότερη αιτία που η πόλη είχε ήδη από την ρωμαϊκή εποχή μεγάλη φήμη και αμύθητα πλούτη.

Το ορυκτό αλάτι (Salz), το ασήμι, ο χρυσός και οι πολύτιμες πέτρες που εξόρυσσαν οι εργάτες από τα βουνά του Σάλτσμπουργκ διοχετεύονταν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κάντε ένα ...ταξίδι στον χρόνο και μάθετε τα πάντα για την περίοδο που ονομάστηκε "χρόνια του αλατιού", επισκεπτόμενοι τα μουσεία του Σάλτσμπουργκ (Salzburger Museen) και κυρίως το Μουσείο των Κελτών (Keltenmuseum).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show.

Δείτε ακόμη:Καθαρά Δευτέρα & 25η Μαρτίου στην Πόλη του Φωτός: 5 μέρες στο μαγευτικό Παρίσι & στην «παιχνιδιάρικη» Disneyland

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ