Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη μητέρα του: Έφυγε από τη ζωή όταν άρχισε να βρέχει στο τραπέζι του γάμου μου – Μετά ετοίμασα την κηδεία της

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε ότι «λίγες ώρες πριν ήμουν μαζί της στην εντατική για να πάρω την ευχή της»

Για την απώλεια της μητέρας του μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η οποία έφυγε από τη ζωή την ημέρα του γάμου του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Όπως είπε στο περιοδικό OK!: «Συναποφασίσαμε με τη Δήμητρα να παντρευτούμε γρήγορα γιατί θέλαμε να προλάβει να το ζήσει η μάνα μου. Συνάμα είχαμε μάθει ότι είναι έγκυος. Η Δήμητρα είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και ένα πάρα πολύ καλό παιδί, με αγνή καρδιά. Δηλώνει πολύ γλυκά την παρουσία της και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όταν είσαι σε σχέση, έχεις την ευθύνη ενός ανθρώπου, δεν λειτουργείς σαν να είσαι μόνος σου. Επισπεύσαμε τον γάμο και για το παιδί και για τη μαμά. Αν δεν μας πίεζε η αρρώστια, θα το βλέπαμε πιο χαλαρά, σίγουρα όμως ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο».

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του - "Είναι πρόσφατο - Κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας" (βίντεο)

Συνέχισε, περιγράφοντας το πότε ακριβώς «έφυγε» η μητέρα του. «Και εντελώς κινηματογραφικά φτάσαμε να φύγει τη στιγμή που είχε αρχίσει να βρέχει στο τραπέζι του γάμου, όταν σηκώθηκα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο. Λίγες ώρες πριν ήμουν μαζί της στην εντατική για να πάρω την ευχή της. Δεν είχα μαζί μου το κινητό στον γάμο και όταν το πήρα πιο αργά βρήκα κλήσεις από το νοσοκομείο. Δεν το γνώριζε κανείς, είχαμε συμφωνήσει με τον γιατρό πως ό,τι κι αν συνέβαινε θα ενημέρωνε εμένα πρώτα» είπε.

Διαβάστε ακόμα: Έχουν χιούμορ οι νιόπαντροι Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Με πιπίλες στο στόμα επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη (βίντεο)

Κλείνοντας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Ήμουν πολύ επηρεασμένος συναισθηματικά που δεν κατάφερε να έρθει στον γάμο, αν και είχαμε κανονίσει να έχουμε μέχρι και ασθενοφόρο σε ετοιμότητα για να τη μεταφέρει. Είχαμε αγοράσει και τα ρούχα που θα έβαζε εκείνη την ημέρα. Το συναίσθημα ήταν εντελώς οξύμωρο. Να έχεις μόλις παντρευτεί, η γυναίκα σου να είναι έγκυος και ταυτόχρονα να πρέπει να ετοιμάσεις την κηδεία της μάνας σου. Στα δύσκολα όμως έχω μάθει να λειτουργώ ψύχραιμα. Έπρεπε την ίδια στιγμή να διασφαλίσω την ηρεμία της Δήμητρας και να κανονίσω τη μεταφορά της μητέρας μου στη Σκιάθο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ