Τα ζώδια του αέρα τα «βάφουν μαύρα» - Πώς αντιδρά ο Υδροχόος, Ζυγός & Δίδυμος στην απόρριψη ;

Ας μάθουμε!

Ανάμεσα σε όλα τα τρομερά συναισθήματα που βιώνουν οι άνθρωποι, η απόρριψη είναι μια κατηγορία μόνη της. Είναι ένα αίσθημα απόλυτης δυστυχίας που σε επηρεάζει από μέσα προς τα έξω και σε κάνει να αμφισβητείς όλα όσα νόμιζες ότι αγαπούσες στον εαυτό σου. Ως συνέπεια, θα πρέπει να ξεκινήσεις από το μηδέν, ξαναχτίζοντας την αυτοπεποίθησή σου σιγά-σιγά.

Διάβασε παρακάτω πως χειρίζονται την απόρριψη τα ζώδια του αέρα και τι κάνουν για να επουλώσουν τα τραύματα τους:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, μπορεί να μην το δείχνεις ευθέως, αλλά μια απόρριψη είναι κάτι βαρύ για σένα. Ίσως επιλέξεις να λες διαρκώς στους φίλους σου ότι περνάς καλύτερα τώρα, ελπίζοντας να το… πιστέψεις κι εσύ. Οι αντιδράσεις σου είναι αρκετά κυκλοθυμικές και ίσως περνάς εύκολα από το κλάμα στο γέλιο, ανάλογα με το αν είσαι μόνος ή μαζί με άλλους. Όμως τα κοντινά σου πρόσωπα δεν ξεγελιούνται. Γνωρίζουν ότι λες ψέματα στον εαυτό σου, ενώ μέσα σου έχεις συντριβεί. Η επιλογή σου να μιλάς διαρκώς και να το παίζεις «αδιαφορία» μπορεί να συνεχιστεί για καιρό. Βέβαια, επειδή η ζωή έχει τη δύναμη να σε παρασέρνει στους άπειρους δρόμους της, μαθαίνεις τελικά να συμβιώνεις με τη θλίψη του χωρισμού, θεραπεύοντας παράλληλα το τραύμα σου.

Διαβάστε ακόμη:Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Απόφυγε αυτές τις συζητήσεις μαζί τους εκτός και αν...θες να τους σπάσεις τα νεύρα!

ΖΥΓΟΣ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα astrology.gr, εσύ Ζυγέ διακατέχεσαι από τελειομανία και υπερευαισθησία στον τομέα των σχέσεων. Αν ένα πράγμα πάει στραβά, ξεκινάς αυτόματα τη διαδικασία να καταστρέφεις και όλα τα άλλα. Σκέφτεσαι ότι, αφού σε απέρριψαν, όλο το σύμπαν αργά ή γρήγορα θα σε απορρίψει. Αυτή η αυτοκαταστροφική λογική σου είναι στην πραγματικότητα μια λεπτή, συγκαλυμμένη προσπάθεια να αποκτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου. Όταν απορριφθείς, πάνω απ’ όλα θέλεις να αποφασίσεις για πάντα ότι δεν σε νοιάζει τίποτα. Αυτό όμως σε κάνει να νιώθεις την απόρριψη δέκα φορές χειρότερη από ότι είναι στην πραγματικότητα. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σένα, Υδροχόε, δεν είναι εύκολη κανενός είδους δέσμευση. Ζώντας λοιπόν, μια εμπειρία απόρριψης, αυτό το χαρακτηριστικό σου μπορεί να σε βοηθήσει αλλά και να σε βλάψει. Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν: Είτε να μη σε ένοιαζε εξαρχής το άτομο που σε απέρριψε, είτε -για μια φορά έστω- να νοιάστηκες πραγματικά. Το να σε απορρίψουν, ενώ το δικό σου ενδιαφέρον ήταν αληθινό, είναι βαθιά αποθαρρυντικό. Ήταν πολύ δύσκολο για σένα στην αρχή το να αφεθείς και να δημιουργήσεις μια συναισθηματική επαφή. Έτσι, η πιθανότερη αντίδρασή σου είναι να αποφεύγεις στο εξής τόσο το να εμπιστευτείς ξανά όσο και να ρισκάρεις με τα συναισθήματά σου.

Διαβάστε ακόμη:Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μη μείνετε ταπί & ψύχραιμοι !

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ