Μέγκαν Μαρκλ & Πρίγκιπας Χάρι - Ζωάρα! Εκθαμβωτική η Δούκισσα σε πρεμιέρα ταινίας με minimal μαύρο σύνολο (φωτό - βίντεο)

Πολύ σικ!

Κι ενώ το παλάτι του Μπάκιγχαμ "χαροπαλεύει" με την Κέιτ Μίντλετον να νοσηλεύεται, πιθανόν σε σοβαρή κατάσταση και τον Κάρολο να αναρρώνει από εγχείρηση προστάτη, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποιούν κοσμικές εμφανίσεις!

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Ο νέος χρόνος τη βρήκε στο νοσοκομείο; Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της μέλλουσας Βασίλισσας

Οι δύο τους ταξίδεψαν μέχρι την Τζαμάικα για να παρευρεθούν στην πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του Μπομπ Μάρλεϊ, η οποία έλαβε χώρα στο Carib Theatre.

 

 

 

 

Πόζαραν με χαμόγελο κι επίσημο look.

Η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε για την περίσταση μαύρο deux pieces σύνολο, που αποτελούνταν από ασορτί μπλουζάκι με λεπτές τιράντες και maxi φουσκωτή φούστα με την υπογραφή της Carolina Herrera.


instagram @dukeandduchessofsussexdaily

Ολοκλήρωσε το sleek look της με έναν σινιόν κότσο, διακριτικό μακιγιάζ, γαλλικό μανικιούρ, χρυσά εντυπωσιακά σκουλαρίκια, που κόστισαν $3,250, ένα μικρό δαχτυλίδι και ένα μαύρο τσαντάκι Jimmy Choo αξίας $1,050.

Στο πλευρό της ο σύζυγος της Χάρι με εξίσου κομψό στυλ, φόρεσε σκουρόχρωμο κοστούμι με λευκό πουκάμισο από μέσα, συνδυάζοντας το με ένα πλεκτό κόσμημα στο λαιμό.

 

 

Φυσικά, το ζευγάρι δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Paramount Pictures και του Nickelodeon, Μπράιαν Ρόμπινς, και τη σύζυγό του Τρέισι Τζέιμς.

Πως σας φάνηκαν οι πρώην royals;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ