Ποια είναι η εντυπωσιακή Μόνικα Μάρση που υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μάκμπεθ στα Μετέωρα – Δείτε φωτό και βίντεο

Απόδραση στα Μετέωρα

Στα Μετέωρα βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ και τη σκυλίτσα τους, Φάρλι.

Η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιωτική, με τα κομματικά στελέχη στην περιοχή να μην έχουν ενημερωθεί σχετικά, ούτε να υπάρχει στο πρόγραμμα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάποια επίσημη συνάντηση με φορείς της περιοχής. Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια στάση στον δρόμο προς την Κοζάνη για το περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη βόλτα στους διάσημους βράχους και τα ξακουστά μοναστήρια, έφαγαν σε ένα γνωστό εσιτατόριο της περιοχής, όπου τους υποδέχθηκε η υπεύθυνη Μόνικα Μάρση.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν στο "ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ" το οποίο επιλέγουν πολλές διασημότητες και επιφανείς πολιτικοί, αφού φημίζεται τόσο για τη ανεπανάληπτη θέα όσο και για την εξαιρετική κουζίνα του.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες και οι υπεύθυνοι του καταστήματος μοιράστηκαν και φωτογραφίες που έβγαλαν με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του, Τάιλερ.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και Όρος Ράσμορ

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και Haystack Rock

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα

Ωστόσο, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η φωτογραφία με την εντυπωσιακή υπεύθυνη του εστιατορίου, Μόνικα Μάρση, η οποία ανήρτησε σχετικά στιγμιότυπα στα social media, όπως ένα μικρό βίντεο με λεζάντα "2 καταπληκτικοι άνθρωποι στο Μετεώρων πανόραμα, απλοί, φιλικοί, με αγάπη".

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, ποτό και ο ποταμός Άρνο

Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξαπλωμένος σε καρέκλα του μαγαζιού, με τα πόδια πάνω σε πεζούλι, να απολαμβάνει τον ήλιο και τις στιγμές χαλάρωσης.

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΜΕΤΕΩΡΑ

Νωρίτερα, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του ζεύγους με φόντο τα πανέμορφα Μετέωρα, την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναδημοσίευσε ως στόρι στον δικό του λογαριασμό, στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Ποια είναι όμως η Μόνικα Μάρση;

Η Μόνικα, λατρέυει το ίνστα, έχει ένα μικρό κοριτσάκι, ανέβαζε συνέχεια ποστ, πάντα εντυπωσιακή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ