Αποκάλυψη για το μακελειό στη Γλυφάδα: «Ζέσταινα στον κόρφο μου ιοβόλους όφεις» - Η επιστολή του Σπύρου Καρνέση στις αδερφές και τον γαμπρό του

«Έφθασε ο καιρός να σας ζητήσω να μου επιστρέψετε άμεσα το σύνολο των μετοχών των εταιρειών μου» έγραψε ο Σπύρος Καπράλος, πως ξεκίνησε η ενδοοικογενειακή διαμάχη

Τα όσα συνέβαιναν τα τελευταία χρόνια στην οικογένεια Καρνέση , τις διαμάχες τις αιτίες, αλλά και το πως νιώθει ο Κάπτα-Σπύρος Καρνέσης αποκαλύπτει η επιστολή που έστειλε τον περασμένο Μάϊο έφερε στη δημοσιότητας το Star.

«Πλέον έφθασε ο καιρός να σας ζητήσω να μου επιστρέψετε άμεσα το σύνολο των μετοχών των εταιρειών μου, που όλα αυτά τα χρόνια κρατούσατε για μένα» ανέφερε στην αγωγή του ο Σπύρος Καρνέσης.

Ο Σπύρος Καρνέσης με τις αδερφές του, Μαρία και Δέσποινα, είχαν εξαιρετικές σχέσεις. Μέχρι πριν από έναν χρόνο. 

Η ενδοοικογενειακή διαμάχη

Όλα άλλαξαν, όταν εκείνες και ο γαμπρός του τού ζήτησαν με αγωγή 325 εκατομμύρια δολάρια για να αποχωρήσουν από τη διαχειρίστρια εταιρεία των πλοίων. Ο Σπύρος Καρνέσης απάντησε σε σκληρή γλώσσα και έδειξε ως υπαίτιο της αγωγής τον άντρα της Δέσποινας, Αντώνη Βλασσάκη, πιστεύοντας ότι τις στρέφει εναντίον του . Είναι χαρακτηριστικό ότι στη νομική του πρόταση τον αποκαλεί «ξένο» και ως «μη υπάρχων».

«Οι αγωγές δεν ήταν απλώς μία αδιάντροπη και χονδροειδής απόπειρα για την απόσπαση χρημάτων από εμένα, αλλά μία απίστευτη σκευωρία εσχάτης προδοσίας, που αποδεικνύει ότι οι ενάγοντες είναι τόσον αδίστακτοι, ώστε να είναι ικανοί για όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην αγωγή ο Σπύρος Καρνέσης.

Ο ενδοοικογενειακός πόλεμος ξεκίνησε, σύμφωνα πάντα με το Star, εξαιτίας της εμφάνισης του γιου του Σπύρου Καρνέση, Νικόλα, στη διαχειρίστρια εταιρεία των πλοίων του ομίλου στη Γλυφάδα, όπου και έγινε το μακελειό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γαμπρός Αντώνης Βλασσάκης πίστευε ότι θα τους οδηγήσουν σταδιακά σε έξοδο από την εταιρεία. Ο γιος του «πατριάρχη» της οικογένειας έφυγε από την εταιρεία, μην αντέχοντας τον πόλεμο που του έκαναν οι θείες του.

Ο Σπύρος Καρνέσης δεν έκρυψε την ενόχλησή του και ζήτησε από τα αδέρφια του εξηγήσεις. Εκείνοι του απάντησαν με αγωγή και ο Σπύρος Καρνέσης απάντησε: «Αισθάνθηκα ότι όλα τα χρόνια της ενεργού ζωής μου ζέσταινα στον κόρφο μου ιοβόλους όφεις. Οποία θλίψις!»

 

 

«Θα ήθελα να υποδείξω στους ενάγοντες να παραιτηθούν από τις αγωγές τους  και να μου παραδώσουν τις όποιες μετοχές που οι ενάγουσες αδερφές μου έχουν ως τυπικές μέτοχοι (ως και οι ίδιες συνομολογούν) σε όλες τις εταιρίες μου, μεταξύ των οποίων της EPC και της ELKA Λονδίνου, για να λήξει η μεταξύ μας διένεξη. Και ο Θεός ας τις συγχωρέσει!», σημείωνε ο Σπύρος Καρνέσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ