Δίδυμα αγγελούδια βρήκαν τραγικό θάνατο: «Κρύφτηκαν» σε μπαούλο και πέθαναν - Τα 4χρονα ήταν αγκαλιασμένα μαζί με τα κουκλάκια τους (φωτό)

«Δεν θα το χωρέσει ποτέ το μυαλό μου» γράφει η τραγική μάνα, τα δίδυμα τα βρήκε το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας

Τραγωδία στη Φλόριντα των ΗΠΑ για οικογενεια με τέσσερα παιδιά. Ξύπνησαν ένα πρωί και βρήκαν τα 4χρονο δίδυμά τους Aurora και Kellan, νεκρά μέσα στο μπαούλο με τα κουκλάκια και τα παιχνίδια τους.

«Δεν θα γνωρίσουν πολλοί τον πόνο του να χάσεις δύο παιδιά ταυτόχρονα, και να τα χάσεις με τρόπο που δεν έχει νόημα, αλλά πρέπει να πιστεύω ότι κάτι σε αυτό το σύμπαν τα επέλεξε συγκεκριμένα, ίσως για να τα προστατεύσει από κάποια μελλοντική τραγωδία ή ίσως επειδή οι ψυχές τους ήταν πολύ τέλειες για αυτόν τον κόσμο», έγραψε η Sadie Myers.

Όπως μεταδίδει η New York Times, η τραγική μάνα ήταν στη δουλειά την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όταν ο σύζυγός της, Ντον Σταρ, έβαλε τα δίδυμα – την Aurora, ένα κορίτσι, και τον Kellan, ένα αγόρι – και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια τους στο κρεβάτι για ύπνο. Ο Starr δούλευε τη μέρα ενώ η σύζυγός του εργαζόταν νύχτα για να αποφύγει να αφήσει τα παιδιά τους με μια μπέιμπι-σίτερ, είπε η αδερφή της, Deanna Myers.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και μωρό

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και μωρό

Κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, τα 4χρονα δίδυμα ξύπνησαν και αποφάσισαν να παίξουν με τα παιχνίδια τους, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν τους τελευταίους μήνες. Όπως εξηγεί η μητέρα τους στην ανάρτησή της, αρκετά πρωινά έβρισκε τα αδελφάκια κοιμισμένα σε διάφορα παράξενα σημεία του σπιτιού, με τα κουκλάκια τους σκορπισμένα γύρω τους. Η μαμά υπέθεσε ότι καληνύχτισαν το ένα το άλλο όπως έκαναν πάντα. «Καληνύχτα, Κελ Κελ», ψιθύρισε η Αουρόρα. «Νύχτα νύχτα, Σίσσυ», απαντούσε ο αδερφός της.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που χαμογελούν και γρασίδι

«Το βράδυ της Παρασκευής, το παράξενο μέρος που επέλεξαν για να αποκοιμηθούν ήταν το ξύλινο μπαούλο που χρησιμοποιούμε για να αποθηκεύουμε τα λούτρινα ζωάκια τους», έγραψε η Myers. Τα δίδυμα αφαίρεσαν σχεδόν όλα τα κουκλάκια από το μπαούλο, αφήνοντας μόνο μερικά στον πάτο για να είναι πιο μαλακά. Στη συνέχεια ξάπλωσαν μέσα και αποκοιμήθηκαν αγκαλιασμένα. «Κάποια στιγμή μέσα στον ύπνο τους ένα από αυτά μετακινήθηκε, ίσως βλέποντας κάποιο όνειρο, με αποτέλεσμα να κλείσει το καπάκι» συμπλήρωσε η μητέρα.

Όταν ξύπνησε το πρωί, η Myers, ένιωσε πανικό αφού δεν ήταν στο κρεβάτι τους τα παιδιά και δεν ήταν αμέσως ορατοί. Όλη η οικογένεια έτρεχε μανιωδώς γύρω από το σπίτι, καλώντας τα δύο παιδιά. Τελικά, ένα από τα μεγαλύτερα αδέρφια τους άνοιξε το σεντούκι και τα είδε μέσα. Χωρίς να γνωρίζει την τραγωδία που μόλις είχε συμβεί στην οικογένειά του, το αγόρι υπέθεσε ότι κοιμόντουσαν ακόμα και φώναξε χαρούμενο τη μαμά του. Όταν όμως η γυναίκα αντίκρισε τα δίδυμα, κατάλαβε τι είχε συμβεί και ότι ήταν ήδη πολύ αργά για να σωθούν οι ζωές των παιδιών της.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, παιδί, άτομα που χαμογελούν και γρασίδι

Οι προσπάθειες των αστυνομικών που έφτασαν λίγη ώρα αργότερα στο σημείο να επαναφέρουν στη ζωή τα δύο αδέλφια απέβησαν άκαρπες. Το γραφείο του Σερίφη της πόλης Τσάκσονβιλ εξέδωσε μια λακωνική ανακοίνωση για το περιστατικό, με σκοπό να προστατεύσει την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή τη δύσκολη στιγμή. «Αυτό που συνέβη δεν βγάζει νόημα και δεν θα το χωρέσει ποτέ το μυαλό μου» γράφει η τραγική μητέρα στην ανάρτησή της, συμπληρώνοντας ότι η ίδια, ο σύζυγός της και τα άλλα δύο παιδιά τους αισθάνονται τυχεροί που είχαν έστω και για λίγο στη ζωή τους τα δύο δίδυμα, τα οποία σκόρπιζαν παντού αγάπη και φως.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ