Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: Η Σεβαστή, σύζυγος το Μανώλη μιλάει για πρώτη φορά - Τι «φοβάται» γιατί «εξαφανίστηκε» με τα παιδιά (βίντεο)

Τι απαντά ο δικηγόρος της για τα περί αιμομιξίας

Περίπου μία εβδομάδα μετά την "εξαφάνισή" της, η μητέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, Σεβαστή που έφυγε από την καλύβα και το λαγούμι που ζούσε με τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και τα παιδιά της εμφανίστηκε και μίλησε στο Star.


«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι» δήλωσε η σύζυγος του Μανώλη, που μαζί με τα δύο ανήλικά παιδιά της, ηλικίας 6 και 13 ετών, «αγνοούνται» από την ημέρα που η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται πως λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια Παλαιοχριστιανών, ελεύθερος ο πατέρας: «Είμαι ανάπηρος, θα έπρεπε να έχω πάρει ήδη σύνταξη» - «Χάρη τους κάνω που δουλεύω» (βίντεο)

Η Σεβαστή που είναι έγκυος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον πατέρα.

Αν και κανείς δεν ξέρεις πού βρίσκεται, ούτε ο σύζυγός της -όπως ισχυρίζεται- η μητέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» αναμένεται να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη, καθώς δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου.

Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Διαβάστε ακόμα: Οικογένεια Παλαιοχριστιανών: Σταμάτησαν στην Ερέτρια να πληρώνουν τον πατέρα, ζητάνε πίσω τους 2 τελευταίους μισθούς – Δεν άφησαν να δει τον 15χρονο στο «Παίδων» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ