Βίντεο ντοκουμέντο: Ο 20χρονος Γιάννης και ο 21χρονος Γιώργος περνούν με πράσινο διασταύρωση στην Πάτρα – Η μηχανή χτυπά το μαύρο τζιπ και σκοτώνονται ακαριαία

Σήμερα οι κηδείες των δύο φίλων, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

Ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει το σοκαριστικό τροχαίο με δύο νέους νεκρούς σε κεντρική διασταύρωση στην Πάτρα.

Το βίντεο από τη μοιραία σύγκρουση στην Εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στο ύψος της Αρέθα δημοσιεύει το Ionian TV και δείχνει ότι η μηχανή των δύο παιδιών 20 και 21ος ετών πέρασε με πράσινο.

Διαβάστε ακόμα: Νεκροί σε τροχαίο δύο νέοι 20 και 21ος ετών στην Πάτρα: Η μοτοσυκλέτα τους "καρφώθηκε " σε αυτοκίνητο - Σκοτώθηκαν ακαριαία (βίντεο)

Από το οπτικό υλικό φαίνεται η μηχανή με τα δύο παιδιά να τρέχει σε ευθεία γραμμή, με μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα προς Πάτρα, να πλαγιάζει προφανώς προσπαθώντας να αποφύγουν το όχημα που τους έκλεισε το δρόμο και να καρφώνεται πάνω στο μαύρο τζιπ που στρίβει.

Σήμερα οι κηδείες των δύο νεαρών από την Πάτρα

Συντρετριμμένοι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» σήμερα Σάββατο (24/2) στους δύο νέους που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24news, η κηδεία του 20χρονου Γιάννη Στεργίου θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, ενώ η κηδεία του 21χρονου Γιώργου Παπαδόπουλου θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

patra_troxaio___1_

Γιάννης Στεργίου

patra_troxaio___5_

Γιώργος Παπαδόπουλος

Το χρονικό του δυστυχήματος

Μοιραία στάθηκε η βόλτα για τους δύο φίλους το βράδυ της Πέμπτης όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών στη συμβολή με την Αρέθα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο νεαροί είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με ένα άλλο αυτοκίνητο και οι δυο φίλοι να βρουν τραγικό θάνατο.

Αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι τα παιδιά πέρασαν με κόκκινο, όμως το νέο βίντεο δείχνει ότι ήταν πράσινο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ οι περαστικοί που περνούσαν από το σημείο αντίκριζαν το σκληρό θέαμα.

 

Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβαν τα θύματα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ