Κάτω τα χέρια από τον Σταμάτη Γαρδέλη: Αφήστε τον στην ησυχία του – Στο νοσοκομείο με πόνους στον ώμο και το χέρι (βίντεο)

Ο ηθοποιός είναι εξαιρετικά πιεσμένος και φορτισμένος με όσα περνάει

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε βοήθεια από ειδικούς, βρέθηκε πριν από δύο ημέρες στο κρατητήριο για το σπίτι που έφτιαξε στο Πόρτο Γερμενό και το οποίο είναι «δασικό».

Τον συνέλαβαν, πέρασε μία μέρα μέσα στο κρατητήριο, του έβαλαν χειροπέδες και το μόνο που δεν χρειάζεται σε αυτή την ευαίσθητη φάση της ζωής του, είναι τους δημοσιογράφους να τον κυνηγούν.

Διαβάστε ακόμα: Σταμάτης Γαρδέλης: Ζήτησε βοήθεια για τις αυτοκτονικές του τάσεις - "Είναι καλά" λέει η μητέρα του

Ο αγαπητός ηθοποιός πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξετάσουν οι γιατροί το χέρι του, που όπως ισχυρίζεται, του στραμπούληξαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον ηθοποιό κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, χωρίς όμως να θελήσει να κάνει δηλώσεις.

«Στην ώρα τους, δεν είμαι καλά» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης βλέποντας την κάμερα συμπληρώνοντας: «Στην ώρα τους παιδιά, τώρα θέλω να πάω σπίτι μου, πονάει ο ώμος μου, θέλω να πάω σπίτι μου, δεν είμαι καλά. Συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω»


Δηλώσεις δεν έκανε ούτε το βράδυ στον Αnt1


Από την πλευρά του ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στη «Super Κατερίνα» σχολίασε για το περιστατικό ότι «Οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν βία μόνο εάν κάποιος αντισταθεί».


Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου λίγες ώρες πριν ο ηθοποιός είπε ότι: «Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που κινδυνεύει να χάσει.

«Χάνω τη ζωή μου για ένα σπίτι που έφτιαξα με τα χέρια μου. Ένα προσωπικό καταφύγιο στο Πόρτο Γερμενό με τον νόμο 4014 και έρχεται το Δασαρχείο να μου πει ότι είναι δασικό χωρίς να έχουν ακυρωθεί οι δασικοί χάρτες», είπε.

Διαβάστε ακόμα: Σταμάτης Γαρδέλης: "Χρειαζόμουν ένα restart, ό,τι έγινε πέρασε - Το Άγιον Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ