Paco Rabanne Forever: Χθες στο Παρίσι η επίδειξη μόδας του εμβληματικού Ισπανού σχεδιαστή - Μία μαξιμαλιστική collection! (φωτό & βίντεο)

Πάντα βρίσκει τρόπο να ξεχωρίζει από τους άλλους!

Ο οίκος μόδας Paco Rabanne είναι γνωστός για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την καινοτομία στον χώρο της μόδας. 

Ιδρύθηκε από τον Ισπανό σχεδιαστή Francisco "Paco" Rabaneda Cuervo το 1966.

Ο Paco Rabanne έγινε γνωστός για τις πρωτοποριακές του δημιουργίες, χρησιμοποιώντας ασυνήθιστα υλικά όπως μέταλλο και πλαστικό για τη δημιουργία ρούχων.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή της καριέρας του, ο Paco Rabanne σχεδίαζε μεταλλικά φορέματα, που έγιναν και το signature του σχεδιαστή.

Ο Paco Rabanne έχει παρουσιάσει πολλές επιτυχημένες συλλογές και συνεχίζει να είναι ένας επιδραστικός παίκτης στον χώρο της μόδας. 

Αυτή την φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. 

Είδαμε μπερδεμένα prints και υλικά και το λατρέψαμε!

Είδαμε επίσης συγκλονιστικό layering που είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Διαβάστε ακόμα: Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Ο YSL μας παρουσίασε την νέα του συγκλονιστική collection – Σέξι διαφάνειες, satin υφές και bold ογκώδεις γούνες παντού! (φωτό & βίντεο)

images by instagram

Για την ακρίβεια, η τελευταία λέξη του Rabanne!

Η φιλοσοφία του οίκου επικεντρώνεται στην πρωτοπορία και τη δημιουργικότητα, προσφέροντας μια μοναδική προσέγγιση στον κόσμο της μόδας.

Διαβάστε ακόμα: Το πιο σικ front row στο Παρίσι! Linda Evangelista, Carla Bruni, Kate Moss & Monica Bellucci - Διαχρονική γοητεία & ακαταμάχητο στιλ! (φωτό)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ