Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη - Σκεφτόμαστε πιο καθαρά & αντικειμενικά με πρωτότυπες ιδέες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Δευτέρα είναι από τις σχετικά ήπιες και με δυνατότητες ημέρες της εβδομάδας, καθώς έχουμε το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη τα ξημερώματα και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Η Σελήνη θα κινείται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Τοξότη. Η μόνη αρνητική της όψη είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τις απογευματινές ώρες που χρειάζεται προσοχή, καθώς θα έχουμε την τάση να είμαστε αφηρημένοι. Σήμερα σχηματίζεται όμως και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε πιο καθαρά και αντικειμενικά, στο τέλος της μέρας να έχουμε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες και να βλέπουμε τα πράγματα μακριά από κουτάκια και στερεότυπα. Είναι από τις μέρες που το μυαλό γεννά ιδέες, γι’ αυτό ακόμη κι αν δεν ξέρουμε πώς θα τις αξιοποιήσουμε, δεν είναι κακή ιδέα να τις σημειώσουμε κάπου γιατί μπορεί να ωφεληθούμε παρακάτω. Θετική μέρα και για αγορές προϊόντων τεχνολογίας ή για να αναβαθμίσουμε τεχνολογικά ή χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους τη δουλειά μας. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 17:40 μέχρι τις 23:15 που θα περάσει στον Αιγόκερω.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη ωθεί την προσοχή σας στα μελλοντικά σας σχέδια κυρίως σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων και ταξιδιών. Υπάρχει και μια περίπτωση σήμερα να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα έσοδα σας. Όχι κάτι υπερβολικό, αλλά κάτι που μπορεί να σας διευκολύνει κάπως. Μάλιστα ενδέχεται να είναι και εντελώς απρόοπτο όλο αυτό και να μην το έχετε υπολογίσει. Σε αυτή την περίπτωση δείτε μήπως μπορείτε να αποταμιεύσετε και κάτι για μια δύσκολη μέρα. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να βιώνετε περισσότερη σύγχυση για τους μελλοντικούς σας στόχους, γι’ αυτό μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Η είσοδος της Σελήνης αργά το βράδυ και συγκεκριμένα στις 23:15 στον Αιγόκερω θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα καριέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολυάσχολη μέρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας περιμένει, καθώς θα έχετε πολλά να κάνετε αλλά και να συζητήσετε. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο κοπιαστική αλλά παραγωγική μέρα για σας με τη Σελήνη στον Τοξότη να στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά κυρίως. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο σας μπορεί να σας προσφέρει μερικές έξυπνες ιδέες ή λύσεις που μπορεί να προκύψουν εντελώς ξαφνικά και να σας βοηθήσουν με τα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμη και στις σπουδές. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι μια τάση να είστε κάπως απρόσεκτοι ή να διασπάται εύκολα η προσοχή σας, ειδικά τις απογευματινές ώρες που θα έχουμε Σελήνη κενή πορείας από τις 17:40 μέχρι τις 23:15.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δευτέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να φέρει κάποιο άτομο το οποίο έχει τη διάθεση να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά σας ζητήματα. Σήμερα όμως έχουμε και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Αυτή είναι μια θετική όψη αν θέλετε να ανανεώσετε λίγο την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που διαμένετε ή εργάζεστε, ή αν θέλετε να απομονωθείτε λίγο και να σκεφτείτε μόνοι σας τα σχέδια σας χωρίς περιττές παρεμβάσεις και εξωτερικούς «θορύβους». Ακόμη είναι μια μέρα που θα μπορούσε να σας προσφέρει βοήθεια σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά. Μπορεί να συζητάτε ας πούμε μια μυστική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση. Όμως από τις 17:40 το απόγευμα μέχρι το βράδυ στις 23:15 που η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας καλά θα κάνετε να μη πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις ή να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ