Στέφανος Κασσελάκης: Η πολυτελής μεζονέτα στο Κολωνάκι με 1,7 εκ. ευρώ - Το σπίτι των ονείρων του - Θα αγοράσει και τα έπιπλα;

Στην "καρδιά" της Αθήνας το μαγευτικό διαμέρισμα 

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ σχεδιάζουν να αγοράσουν «το σπίτι των ονείρων» τους, όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι θέλει να βρίσκεται κοντά στη Βουλή αλλά και στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έγινε στην εκπομπή  "Super Κατερίνα" του Alpha, το νέο σπίτι είναι μία πολυτελής μεζονέτα στο Κολωνάκι, στην οδό Λεβέντη.

Μέσω της εκπομπής δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες του διαμερίσματος με τα έπιπλα μέσα.

Το ακίνητο βρίσκεται στον τρίτο και τέταρτο όροφο, σε πολυκατοικία πενήντα ετών. 

Το είχε αγοράσει το 2022 ένας Κύπριος επιχειρηματίας, ο οποίος προχώρησε σε ολική ανακαίνιση. Κατά τις ίδιες πηγές, εάν το σπίτι αγοραστεί με την επίπλωσή του, η τιμή φτάνει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ χωρίς τα έπιπλα πέφτει στα 1,7 εκατομμύρια.


Βέβαια δεν είναι γνωστό ακόμα αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα το αγοράσει με τα έπιπλα.

Το διαμέρισμα είναι 248 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με super flat οθόνες, τέσσερα μπάνια και μεγάλα μπαλκόνια.

Η διακόσμηση είναι minimal, τα περισσότερα έπιπλα είναι λευκά και κυριαρχεί έντονα και το μαρμάρινο στοιχείο.

Είναι πραγματικά ένα ονειρεμένο διαμέρισμα στην "καρδιά" της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγο του, Τάιλερ στην Αργολίδα - Αγκαλιές, selfies, ιππασία & νέοι φίλοι για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Κρητικός γάμος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ: Στο «Σκινές» Χανίων, τον Αύγουστο με εκατοντάδες καλεσμένους, σύμφωνα με τα έθιμα της μεγαλονήσου (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ