Η πρώτη συνέντευξη της Chiara Ferragni μετά τον χωρισμό & το σκάνδαλο Pandoro - "Είμαι στο επίκεντρο ενός κύματος μίσους - Όταν σε επαινούν νιώθεις ανίκητος, σου επιτίθενται και είσαι τελειωμένος" (φωτό-βίντεο)

Μίλησε σε talk show της ιταλικής τηλεόρασης

Την πρώτη της δημόσια συνέντευξη έδωσε η Chiara Ferragni.

Η γνωστή influencer είδε τον κόσμο της να καταρρέει έπειτα από το σκάνδαλο γύρο από το φιλανθρωπικό κέικ, Pandoro αλλά και τον χωρισμό της με τον ράπερ, Φέντεζ.

Μιλώντας, λοιπόν, στο talk show «Che Tempo Che Fa» της ιταλικής τηλεόρασης ξεκαθάρισε κάποια πράγματα κι εξήγησε τη δική της θέση.

«Όλα άλλαξαν στις 15 Δεκεμβρίου, ο κόσμος μου κατέρρευσε. Δεν είμαι απόλυτα της άποψης ότι η φιλανθρωπία πρέπει να γίνεται ιδιωτικά, η φιλανθρωπία όταν γίνεται με κοινόχρηστο τρόπο μπορεί να δικτυωθεί, μπορεί να γίνει μεγαλύτερη, αλλά εάν ο κόσμος το παρεξήγησε, εάν παρεξήγησε ότι με τα προϊόντα μου μπορούσαν να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό σκοπό, έγινε λάθος. Κάναμε ένα λάθος. Ζητώ συγνώμη».

Διαβάστε ακόμη: Διαζύγιο-Βόμβα! Χώρισε η Κιάρα Φεράνι με τον ράπερ Φέντεζ - Τα προβλήματα μεταξύ τους

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βίντεο μεταμέλειας της λέγοντας:

«Τρεις ημέρες αφότου ξέσπασε η υπόθεση Balocco, έκανα ένα βίντεο, αυτό με την γκρι ζακέτα, για να εξηγήσω την καλή μου πίστη. ‘Αν κάποιος παρεξήγησε, επιστρέφω τα πάντα, ζητώ συγνώμη και δεν κάνω πλέον τέτοιου είδους επιχειρήσεις’: Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελα να στείλω, δεν υπήρχε στρατηγική».

Διαβάστε ακόμη: Κιάρα Φεράνι: Θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο 1 εκατ. δολάρια! Την κατηγόρησε ακόμη και η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι (βίντεο)

Και φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον γάμο της...

 «Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός», πρόσθεσε σχετικά, «αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική». «Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι».

Εξηγεί: «Με τον Φεντερίκο αγαπιόμαστε, είμαστε δύο ενήλικοι άνθρωποι που αγαπιόμαστε. Είχαμε και άλλες κρίσεις, αλλά αυτή είναι η ισχυρότερη από τις άλλες. Θα δούμε τι θα συμβεί».

«Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις» εξηγεί. «Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Φεντερίκο ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής», πρόσθεσε.

Η 36χρονη για αυτήν την εμφάνιση επέλεξε μαύρο κοστούμι με λευκό μπλουζάκι με λεπτές τιράντες.

Ένα μίνιμαλ σικ look θα λέγαμε με ελαφρύ μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά ενώ σε κάποια σημεία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Στην πρώτη σειρά βρισκόταν η μητέρα της, Μαρίνα ντι Γκουάρντο υποστηρίζοντας την κόρη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ