Λύγισε η μητέρα στην κηδεία του γιού της, στην Αλεξανδρούπολη: Η μοιραία selfie που οδήγησε τον 15χρονο Γιάννη στον θάνατο - Μία μέρα μετά τα γενέθλιά του (φωτό & βίντεο)

Απέραντος πόνος και θλίψη για τον χαμό του 15χρονου Γιάννη

Δεν μπορεί να πιστέψει η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, αλλά και όλη η Ελλάδα πως ένα παιδί, ο 15χρονος Γιάννης, σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει μία selfie φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας, τους ΠΑΟΚ, πέφτοντας στον φωταγωγό.

Συντετριμμένοι οι γονείς του λύγισαν κατά την εξόδιο ακολουθία, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, Άνθιμο, σύμφωνα με το thesstoday.gr, να λέει χαρακτηριστικά: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς», αφουγκραζόμενος την οδύνη των συγγενών, καθώς ο παππούς του 15χρονου είναι ιερέας.

Το πιο τραγικό σημείο της ιστορίας είναι ότι ο 15χρονος την προηγούμενη ημέρα από τον θάνατο του είχε τα γενέθλια του.

«Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν» έλεγαν συγγενείς, καθηγητές και συμμαθητές του Γιάννη που τον συνοδεύουν και εκείνοι στην τελευταία του κατοικία.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το σημείο της τραγωδίας στην Αλεξανδρούπολη - Πως ο 15χρονος έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας – Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του (φωτό & βίντεο)


«Ο θάνατος του εγγονού μου ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έχουν καταρρακωθεί οι ψυχούλες μας. Είναι μία κατάσταση που δεν ελέγχεται πνευματικά. Μπορεί να είμαι ιερέας και να την ελέγχω αλλά ανθρωπίνως δεν είναι εύκολο. Να μην το ζήσει κανείς αυτό, είναι τόσο δύσκολο» είπε ο παππούς του αδικοχαμένου παιδιού και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί. Χαμογελαστό παιδί. Ανέβηκε στην ταράτσα με τον πατέρα του για να βγάλει μία selfie φωτογραφία, δεν ξέρω πώς, παραπάτησε και έπεσε στον φωταγωγό από τον 5ο όροφο. Είχε κερδίσει η αγαπημένη του ομάδα ο ΠΑΟΚ και ζήτησε από τον πατέρα του να ανεβούν στον 5ο όροφο και φορώντας τη φανέλα της ομάδας του να βγάλει μια φωτογραφία και να την έχει. Από τη χαρά για την ομάδα του. Όμως όλο αυτό εξελίχθηκε σε τραγωδία. Πήγε στην άκρη του φωταγωγού, είχε ένα τζάμι που, ίσως να ήταν και ραγισμένο, το ακούμπησε, έσπασε και έπεσε μέσα».

«Χθες ο Γιαννάκης είχε τα γενέθλια του. Είχαμε τηλεφωνηθεί και του τραγουδούσα να ζήσεις Γιάννη με άσπρα μαλλιά και το παιδί γελούσε. Μου είχε πει ότι θα ερχόταν την Κυριακή να μας κεράσει. Ήταν ο μικρός της οικογένειας. Είχε άλλα δύο μεγαλύτερα αδέλφια 28 και 24 ετών. Ήταν ο βενιαμίν της οικογένειας ο Γιαννάκης» λέει συντετριμμένος ο ιερέας παππούς του άτυχου παιδιού.


«Σε μια τέτοια στιγμή δεν μπορείς εύκολα λόγια για να παρηγορήσεις κάποιον. Αυτό τώρα ήταν μια μαχαιριά μέσα στην καρδιά. Σαν να πήρε κάποιος ένα μαχαίρι και το έστριψε μέσα. Τι να πούν τα παιδιά μου που έχασαν το βλαστάρι τους; Αύριο θα γίνει η κηδεία του και θα σφίξουμε την καρδιά μας να το αποχαιρετίσουμε. Τα παιδιά πρέπει να προσέχουν πάντα. Για να μη φτάνουμε σε τέτοιες τόσο δυσάρεστες καταστάσεις» καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ