Πρίγκιπας Harry & Meghan: Έμαθαν για τον καρκίνο της Πριγκίπισσας Kate μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο – Ο λόγος; - «Δεν είναι αξιόπιστοι» (βίντεο)

Πρίγκιπας Harry & Meghan στον "πάτο" των προτεραιοτήτων της βασιλικής οικογένειας

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο με ένα συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στα social media, την Παρασκευή το βράδυ.

Η μέλλουσα Βασίλισσα της Αγγλίας είπε ότι ήταν «τεράστιο σοκ» και για εκείνη, όταν ενημερώθηκε για τη διάγνωση μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έπειτα από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

Μετά την ανακοίνωση της Πριγκίπισσας Κέιτ, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν εξέδωσαν μια σύντομη δήλωση, η οποία έλεγε «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με την ειρήνη».

Ωστόσο, μια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα Sun, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έμαθαν για τα νέα μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.  «Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν τα νέα την ίδια στιγμή που το έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος».

Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη

Τώρα, ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams είπε ότι δεν ενημερώθηκαν για τον καρκίνο της Κέιτ επειδή «δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν». 

Είπε στη Sun: «Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα μεταξύ των αδελφών – αυτό το ξέρουμε. Γνωρίζουμε επίσης ότι προφανώς δεν έχουν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες και ο λόγος, φυσικά, είναι ότι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν».

«Ο Γουίλιαμ δεν εμπιστεύεται τον Χάρι και τη Μέγκαν και έχει βάσιμους λόγους. Γνωρίζουμε τι έγινε με την Oprah, το πρόγραμμα για το Netflix, το Spare και μετά τις συνεντεύξεις γύρω από το βιβλίο του. Δεν υπήρχε λόγος να κερδίζουν χρήματα από τους δεσμούς τους με τη βασιλική οικογένεια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό (σ.σ. η βασιλική οικογένεια) είναι το μόνο πράγμα που φαίνεται να τους αποφέρει πολλά χρήματα. Αυτό εγείρει άλλα ερωτήματα σχετικά με το τι θα κάνουν στο μέλλον», προσθέτει.

Διαβάστε ακόμα: Οι καρκινοπαθείς Βασιλιάς Κάρολος & η νύφη του Πριγκίπισσα Κέιτ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κρατηθούν όρθιοι - Η μεγάλη αγάπη που τους δένει (φωτό)

Εν τω μεταξύ, ο βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier είπε επίσης στη Sun ότι ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονταν πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Είπε: «Οι Σάσεξ δεν ενημερώθηκαν για τον καρκίνο, επειδή η σχέση μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι είναι στο χειρότερο επίπεδο.  Όταν ο Χάρι ήρθε να δει τον πατέρα του αφού διαγνώστηκε ο καρκίνος του, ο Ουίλιαμ θα μπορούσε να είχε χρόνο να τον συναντήσει αν ήθελε να επιχειρήσει μια συμφιλίωση, αλλά δεν το έκανε».

Ωστόσο, εκτιμάται ότι ο Χάρι θα παρακολουθήσει μια λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο για τον εορτασμό της δέκατης επετείου των Αγώνων Invictus.

Η ατομική επίσκεψη -πιθανότατα χωρίς τη Mέγκαν και τα δύο παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ- θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία να χτιστούν γέφυρες με τον εν διαστάσει αδελφό του Ουίλιαμ. Πηγές κοντά στον Ουίλιαμ και την Κέιτ τονίζουν ότι μετά τη διάγνωση του καρκίνου τόσο της Kέιτ όσο και του βασιλιά Καρόλου, το «πρόβλημα του Χάρι» είναι το τελευταίο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους, σύμφωνα με την Telegraph.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate & Πρίγκιπας William: Το βασιλικό ζεύγος δηλώνει συγκινημένο από τα μηνύματα συμπαράστασης – «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την κατανόηση & την υποστήριξη» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ