Βασίλης Ζούλιας για την πυρκαγιά στο ατελιέ του: «Ρούχα υψηλής ραπτικής, 15 ετών έγιναν στάχτη» - «Η αξία τους είναι ανυπολόγιστη» (βίντεο)

"Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει σημασία και τίποτα άλλο"

Ο αγαπημένος μας σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την είδηση ότι έπιασε φωτιά το ατελιέ του την Κυριακή το απόγευμα.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές, ενώ σύμφωνα με τη δικηγορική εταιρεία που τον εκπροσωπεί, πολλά φορέματα και νυφικά καταστράφηκαν.

Από τον χώρο, λοιπόν που μεγαλουργεί ο Βασίλης Ζούλιας καταστράφηκαν τα 2 δωμάτια.

Ο σχεδιαστής μόδας έδωσε συνέντευξη με τον συνεργάτη του Περικλή Κονδυλάτο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ο σχεδιαστής ξεκίνησε λέγοντας «Ο μήνας μπήκε όπως μπήκε και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει σημασία και τίποτα άλλο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν κάηκε το ατελιέ, κάηκαν δύο δωμάτια έπιασε φωτιά ένας μέρος του. Κάηκαν δύο δωμάτια του ατελιέ».

Στην πορεία, ο Βασίλης Ζούλιας είπε για τα υφάσματα που καταστράφηκαν: «Κάηκε το βεστιάριο μας με όλη τη δουλειά 15 ετών, ό,τι είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής Κονδυλάτος μαζί, κάηκαν. Δεν ήμασταν μέσα. Γινόταν μια φωτογράφιση και έγινε ένα λάθος. Είναι στα χέρια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής η υπόθεση».

Ο Βασίλης Ζούλιας τόνισε ότι ήταν μια κακή στιγμή. «Δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν εδώ ήρθα και αντίκρισα αυτό και ήταν σβησμένη η φωτιά» και τέλος πρόσθεσε: «Η φωτιά περιορίστηκε στα δύο δωμάτια και μετά ήρθε η πυροσβεστική. Δεν ξέρω τι έγινε, γιατί δεν ήμουν εδώ. Όταν έφτασα είχε ήδη σβήσει. Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε. Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Μόνο ένα μέρος του ατελιέ κάηκε, είναι μεγάλος χώρος. Από τα 700 τ.μ κάηκαν τα 35 τ.μ. Ακούστηκαν δραματικά πράγματα» τόνισε ο σχεδιαστής μόδας.


«Η αξία όλων αυτών που κάηκαν είναι ανυπολόγιστη» είπε με τη σειρά του ο Περικλής Κονδυλάτος και τόνισε: «Δεν μιλάμε για ντουβάρια ή κουρτίνες, αλλά για ρούχα 15 ετών υψηλής ραπτικής. Αν μιλήσουμε για τις εργατοώρες η τα υφάσματα που φέρνουμε από το εξωτερικό, η αξία δεν είναι υπολογίσιμη».

Διαβάστε ακόμα: Ο Βασίλης Ζούλιας στο 3o Ντεφιλέ Ελληνικής Μόδας στο Μοντρεάλ από το Λύκειον των Ελληνίδων!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ