Συγκινητική, αλλά και μαχητική η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανικολάου: Δείτε βίντεο με την κόρη του μπασκετμπολίστα να δίνει ένα «δυνατό» μήνυμα για τον αυτισμό, με τον οποίο έχει διαγνωστεί

Ο διάλογος έγινε με αφορμή, την Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό

Ο παλαίμαχος, διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου που έχει διακριθεί πάρα πολλές φορές στον τομέα του αθλητισμού, το 2021 δήλωσε πως είναι στο φάσμα του αυτισμού έχοντας στοιχεία Άσπεργκερ και έκτοτε πραγματοποιεί ακτιβιστικές δράσεις ευαισθητοποίησης για το συγκεκριμένο θέμα.

Με αυτισμό έχει διαγνωστεί και η κόρη του και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, έκανε μία συνέντευξη, μέσα από την οποία περνάει πολύ σημαντικά μηνύματα στην κοινωνία, αλλά και πιο συγκεκριμένα στους ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό, να μην ντρέπονται.

Η Άρια τονίζει το  "Speak up", μην φοβάστε να μιλήσετε!

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Παπανικολάου: Πώς ο πρώην μπασκετμπολίστας έσωσε νεαρό με αυτισμό που έπαθε κρίση μέσα στον δρόμο - " Δυστυχώς δεν σταματούσε κανένας"

Μετά το μαχητικό μήνυμα, η Άρια ερωτήθηκε για τα όνειρα της. 

Η ίδια φαίνεται να θέλει ότι και κάθε άλλο παιδί, να ταξιδέψει, όλον τον κόσμο, να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, και να γίνει διάσημη ηθοποιός. 

Ένα παιδί που στοχεύει ψηλά και δεν φοβάται, έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την κόρη του αγαπημένου μας Μπασκετμπολίστα, Δημήτρη Παπανικολάου.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Παπανικολάου: "Νόμιζα ότι έκανα κάτι σπουδαίο επειδή το μπάσκετ είχε απήχηση" - Πιο σημαντικό το να νιώθεις χρήσιμος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ