Ο Βασιλιάς Κάρολος «ανοίγει» τις πύλες του Κάστρου Μπαλμόραλ: Ξεκινούν οι ξεναγήσεις στην αγαπημένη κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ – Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια;

Περιλαμβάνει και απογευματινό τσάι!

Για πρώτη φορά οι πύλες του κάστρου του Μπαλμόραλ ανοίγουν για το κοινό!

Ο ασθενής Βασιλιάς Κάρολος επιτρέπει στον Βρετανικό λαό και όχι μόνο να επισκέπτεται και να περιηγείται σε τμήματα του κάστρου που χρησιμοποιούνται από τη βασιλική οικογένεια.

Το κάστρο του Μπαλμόραλ, που βρίσκεται στα σκωτσέζικα Χάιλαντς, είναι η αγαπημένη  κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ , αφού εκεί περνούσε τα περισσότερα καλοκαίρια της.

Σύμφωνα με τα social media του Ανακτόρου, οι «εσωτερικές ξεναγήσεις του κάστρου», οι οποίες θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε τμήματα του κτιρίου που χρησιμοποιούνται από τη βασιλική οικογένεια, θα είναι πλέον διαθέσιμες μεταξύ 1ης Ιουλίου και 4ης Αυγούστου, με κάθε ομάδα να περιορίζεται σε 10 άτομα.

Όλα αυτά, φυσικά όχι χωρίς κόστος!

Τα εισιτήρια κοστίζουν 100 λίρες ή 150 λίρες και περιλαμβάνουν και απογευματινό τσάι. Τα εισιτήρια περιορίζονται σε 40 ανά ημέρα και πωλούνται ήδη με γρήγορους ρυθμούς.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί η Βασίλισσα Camilla, η Πριγκίπισσα Anne & η Sara Ferguson ντύθηκαν στα «πράσινα»; - Ο συμβολισμός του χρώματος & το πως συνδέεται με τους ασθενείς Charles & Kate (φωτό)

Οι ξεναγήσεις θα ολοκληρωθούν πριν ο βασιλιάς και η βασίλισσα φτάσουν στο Μπαλμόραλ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι προηγούμενες ξεναγήσεις, που γινόντουσαν, επικεντρώνονταν στους εξωτερικούς χώρους και τους κήπους.

Η ιστοσελίδα ανέφερε ότι η νέα ξενάγηση θα σας «ταξιδέψει σε ένα ιστορικό ταξίδι μέσα από πολλά από τα όμορφα δωμάτια του κάστρου Μπαλμόραλ».

«Θα μάθετε για την προέλευση του κάστρου και για το πώς αγαπήθηκε από γενιές και γενιές της βασιλικής οικογένειας. Ταξιδέψτε στο χρόνο από την αγορά του Μπαλμόραλ από τη βασίλισσα Βικτώρια και τον πρίγκιπα Αλβέρτο, μέχρι σήμερα, όπου μπορείτε να δείτε πώς τα δωμάτια μέσα στο κάστρο χρησιμοποιούνται σήμερα από την αυτού Μεγαλειότητά τους τον βασιλιά και τη βασίλισσα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας», προσέθεσε.

Διαβάστε ακόμα: Υπάρχει τρόπος για να στείλετε μήνυμα συμπαράστασης στον Βασιλιά Κάρολο & την Πριγκίπισσα Κέιτ: Συμβουλές για να γράψετε ένα σωστό κείμενο & να φτάσει στα χέρια των Royals (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ