Brigitte Macron: Guest εμφάνιση στο Emily in Paris – Στην 4η season θα δούμε την Πρώτη κυρία της Γαλλίας (φωτό & βίντεο)

Άλλωστε είναι από τις αγαπημένες της σειρές!

Η πολυαγαπημένη μας σειρά του Netflix «Emily in Paris» «γυρίζει» την τέταρτη season.

Η 35χρονη πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς, η οποία υποδύεται την Έμιλι, είχε μαζί της έναν ξεχωριστό καλεσμένο όταν έφτασε στα γυρίσματα την Τρίτη, σύμφωνα με την Daily Mail.

H Μπριζίτ Μακρόν, ήταν η guest star της σειράς και εθεάθη μαζί με το καστ και το συνεργείο ενόψει της αιφνιδιαστικής εμφάνισής της σε ένα επερχόμενο επεισόδιο, ντυμένη σικ με το απαράμιλλο στυλ της.

Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο κύκλο του «Emily in Paris», οι θαυμαστές της σειράς είχαν παρακολουθήσει την καριέρα της Έμιλι να απογειώνεται όταν μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποιήθηκε δήθεν από την Μπριζίτ Μακρόν.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας είναι μεγάλη fan της σειράς

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «The Late Show with Stephen Colbert» τον Δεκέμβριο του 2022, η ηθοποιός είχε εξηγήσει ότι δεν είχε συναντήσει τον Γάλλο πρόεδρο, αλλά είχε γνωρίσει τη σύζυγό του.

Ερωτηθείσα για το εάν είχε γνωρίσει τον Εμανουέλ Μακρόν, η Λίλι Κόλινς είπε ότι δεν τον γνώρισε αλλά η σύζυγός του ήταν θαυμάστρια της σειράς του Netflix. «Έχω γνωρίσει την υπέροχη σύζυγό του. Στην πραγματικότητα είναι πραγματικά μεγάλη θαυμάστρια της σειράς» δήλωσε χαρακτηριστικά για την Μπριζίτ Μακρόν.

Δείτε και το πρώτο teaser για τον 4ο κύκλο του «Emily In Paris»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ