Γιατί ο Απρίλιος θα είναι ξεχωριστός για την Πριγκίπισσα Kate; – Αυτός ο μήνας θα την κάνει να χαμογελάσει παρά τις δυσκολίες (φωτό & βίντεο)

Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για την μέλλουσα Βασίλισσα 

Σχεδόν πριν από 2 εβδομάδες η παγκόσμια κοινότητα συγκλονίστηκε, όταν η 42χρονη Πριγκίπισσα Kate ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, δίνοντας έτσι τέλος στη φημολογία και στα σενάρια που αφορούσαν την υγεία της.

 Αυτή την περίοδο, όπως όλοι γνωρίζουμε η Kate Middleton υποβάλλεται προληπτικά σε χημειοθεραπεία και είναι πολύ σημαντικό να περιβάλλεται από τα αγαπημένα της πρόσωπα και να διατηρεί την ηρεμία της.

Ο μήνας αυτός όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα της δώσει πολλή χαρά!

Ο λόγος;

Αρχικά, στις 15 Απριλίου έχει τα γενέθλιά του, ο μικρότερος αδερφός της, James Middleton. 

Στις 23 του μήνα θα γιορτάσει τα 6α γενέθλιά του ο μικρότερος γιος της, πρίγκιπας Louis. Γνωστός για τον παιδικό αυθορμητισμό του και τις αμίμητες γκριμάτσες του θα δώσει χαρά στη μητέρα του.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Σε κλίμα θλίψης η επέτειος γνωριμίας του πρίγκιπα Γουίλιαμ & της πριγκίπισσας Κέιτ: Η πρώτη φωτό που διέρρευσε το 2004 από τις κοινές διακοπές τους για σκι

Στις 29 Απριλίου, θα γιορτάσει με τον Πρίγκιπα William τη 13η επέτειο του γάμου τους. 

«Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι μεγάλη πηγή ασφάλειας», είχε αναφέρει στο μήνυμά της με το οποίο ανακοίνωσε την ασθένειά της.

Συνεπώς, ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας που θα κάνει την μέλλουσα Βασίλισσα να χαμογελάσει, παρά την σοβαρή ασθένειά της.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Βιάστηκε να αποκαλύψει ότι έχει καρκίνο – Ο λόγος; - Την απείλησαν αυτοί που είχαν κλέψει τον ιατρικό της φάκελο (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ