Ασθενής σε κατάσταση αμόκ στην Άρτα: Κυνηγούσε με ψαλίδι γιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο – Πυροβόλησαν στον αέρα οι αστυνομικοί (βίντεο)

Πανικός επικράτησε στο νοσοκομείο μέχρι να καταφέρουν οι αστυνομικοί να τον αφοπλίσουν, ο ασθενής έφυγε από το δωμάτιο και βρέθηκε στον περίβολο

Πανικός στο νοσοκομείο της Άρτας το βράδυ της Κυριακής 7/4, όταν ασθενής έπαθε αμόκ και κυνηγούσε με ψαλίδι γιατρούς και νοσηλευτές και τους απειλούσε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ασθενής που νοσηλευόταν στην πνευμονολογική αρνήθηκε να μετακινηθεί σε άλλη κλινική και άρπαξε ένα ψαλίδι κυνηγώντας όποιον έβρισκε μπροστά του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Μολονότι γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αυτός συνέχισε τις απειλές και τους εκφοβισμούς και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο, βρήκαν τον 45χρονο στον περίβολο. Και πάλι αρνήθηκε να παραδώσει το ψαλίδι και τότε ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα προς εκφοβισμό.

Ο ασθενής φοβήθηκε και οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στην Αστυνομία όπου σχηματίστηκε δικογραφία.


Κατόπιν εντολής της εισαγγελίας ο άνδρας μεταφέρθηκε και πάλι για νοσηλεία στο νοσοκομείο όπου και υποβάλλεται σε ψυχιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ