Πριγκίπισσα Κέιτ: Η "άχρωμη" κάρτα που απαντάει στα μηνύματα των θαυμαστών της - Το Παλάτι του Kensington "έσπασε" το πρωτόκολλο (φωτό)

"Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας ..."

Όπως όλοι γνωρίζουμε η πριγκίπισσα Κέιτ πάσχει από καρκίνο και ήδη έχει ξεκινήσει τις θεραπείες.

Με ένα σύντομο βιντεάκι η ίδια πριν μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε την κατάσταση της υγείας της.

Έκτοτε, έχει δημιουργηθεί σάλος αντιδράσεων με τον κόσμο να συμπαραστέκεται στην 42χρονη royal.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να της στείλουν κάρτα με ευχές για ταχεία ανάρρωση.

kate middleton

Το παλάτι του Kensington έχει απαντήσει σε όλες αυτές τις κάρτες, ενώ πριν μερικές ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα η κάρτα που έλαβε μία γυναίκα ως απάντηση.

Διαβάστε ακόμη: Breaking news στα διεθνή media: Η κατάρα των Windsor χτύπησε το Buckingham - Φρενίτιδα προκαλεί η είδηση για τον καρκίνο της Πριγκίπισσας Kate (φωτο-βίντεο)

Το σύντομο σημείωμα, το οποίο είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο με το λογότυπο του παλατιού στο πάνω μέρος, έγραφε: "Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη χειρονομία σας."

Διαβάστε ακόμη: Καρκίνος Κέιτ Μίντλετον: Θα μπορούσε να είναι όγκος στο παχύ έντερο; Το οικογενειακό ιστορικό, η παχυσαρκία, το κάπνισμα & το κόκκινο κρέας

Το Παλάτι συνήθως στέλνει κάρτες σε ειδικές περιστάσεις, όπως τα γενέθλια και τα Χριστούγεννα, οπότε και λαμβάνουν αλληλογραφία από βασιλικούς θαυμαστές.

Ωστόσο, οι κάρτες που στέλνει συνοδεύονται πάντα από φωτογραφίες. 

Βέβαια, τώρα αυτό θα ήταν περίεργο να τοποθετήσουν μια φωτογραφία της Κέιτ την ώρα που η ίδια υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. 

Έτσι, η καρτ ποστάλ έμεινε κενή και αυτό το γεγονός ήταν μια παραβίαση πρωτοκόλλου.

palace

Η Άλεξ Μαρί παρέλαβε μία από τις κάρτες που έστειλε το παλάτι, γράφοντας στη λεζάντα: "Τον Ιανουάριο, όταν πληροφορηθήκαμε ότι η όμορφη πριγκίπισσά μας της Ουαλίας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, της έστειλα μια κάρτα (η οικογένειά μου και εγώ) με τις πιο ειλικρινείς ευχές μας για θεραπεία και φυσικά άφθονη αγάπη. "Σήμερα έλαβα αυτή την όμορφη αναγνώριση και μπορώ ειλικρινά να πω ότι θα το εκτιμώ σε όλη μου τη ζωή" .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ