Monica Belluci: Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς του απόλυτου femme fatale – Έτσι κάνει η 59χρονη ηθοποιός την επιδερμίδα της πιο λαμπερή (φωτό)

Για πάντα beauty icon!

Μία ανάσα δίπλα από τα 60 της χρόνια η ηθοποιός και supermodel Monica Belluci δείχνει λαμπερή και καλλονή.

Το μυστικό που την κάνει φρέσκια σαν 30αρα δεν είναι άλλο από ένα πολύ έξυπνο makeup trick, το οποίο ακολουθεί εδώ και χρόνια.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες της Monica Bellucci, γρήγορα καταλαβαίνει κανείς πως ακολουθεί μια πολύ συγκεκριμένη φόρμουλα στο μακιγιάζ της: έντονα τονισμένα μάτια, λαμπερά χείλη και φυσική επιδερμίδα, που μοιάζει να ακτινοβολεί εκ των έσω. 

Πως θα πετύχετε αυτή την λάμψη;

Είναι απλό, επιλέγει ένα ανάλαφρο foundation με dewy φινίρισμα, το οποίο χαρίζει μια νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμα: Η 57χρονη Monica Bellucci σε εξώφυλλο περιοδικού με κορμάκι & φαρδύ σακάκι - ποια να συγκριθεί μαζί της! (φωτό)

Μετά τα 50 καλό είναι να αποφεύγονται τα ματ foundations που τείνουν να "κάθονται" στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και να μην κολακεύουν την ώριμη επιδερμίδα. 

Ακολουθήστε το παράδειγμα της Monica Bellucci και προτιμήστε προϊόντα με πιο λαμπερό φινίρισμα, ενυδατικά που θα χαρίσουν λάμψη και νεανικότητα στο πρόσωπό σας. 

Το ίδιο ισχύει για όλα τα προϊόντα μακιγιάζ σας, επιλέξτε καλύτερα ρουζ σε υγρή μορφή και κραγιόν με satin φινίρισμα.

Διαβάστε ακόμα: Ακόμη ένα εξώφυλλο για την καλλονή Monica Belluci - Η 59χρονη ποζάρει με ρούχα Balenciaga & κοσμήματα Cartier – Θυμίζει έργο τέχνης (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ