Lady Gaga: Παντρεύεται η εκρηκτική τραγουδίστρια; – Οι φήμες οργιάζουν μετά την εμφάνιση με το τεράστιο διαμαντένιο μονόπετρο (φωτό & βίντεο)

Η τραγουδίστρια έχει αρραβωνιαστεί ήδη 2 φορές.

Η Lady Gaga και το αγόρι της Michael Polansky έκαναν βόλτα στο Hollywood την Κυριακή το βράδυ χαμογελαστοί. 

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ήταν ντυμένη σε total black look και φορούσε ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που δεν γινόταν να μην ξεχωρίσει.

Φυσικά, οι φωτογραφίες του ζευγαριού που δημοσίευσε το "Page Six" πυροδότησαν αμέσως φήμες περί αρραβώνων. Η Gaga και ο Polansky, επενδυτής στον κλάδο της τεχνολογίας όπως δηλώνει, είναι ζευγάρι από το 2019. 

Η Lady Gaga δεν έχει παντρευτεί ποτέ, έχει αρραβωνιαστεί όμως δύο φορές.

Διαβάστε ακόμα: Joker: Ο σκηνοθέτης της ταινίας μοιράζεται στιγμιότυπα των "ερωτευμένων" Joaquin Phoenix & Lady Gaga (φωτό)

Πρώτα με τον ηθοποιό Taylor Kinney το 2015 και στη συνέχεια με τον ατζέντη ταλέντων Christian Carino το 2018. 

Αν η Gaga και ο Polansky αρραβωνιαστούν, θα πρέπει να είναι μια ομαλή μετάβαση στον έγγαμο βίο: Το 2021, μια πηγή που φέρεται να βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο People ότι ήδη "συμπεριφέρονται σαν παντρεμένο ζευγάρι".

Διαβάστε ακόμα: Ύμνος στην Lady Gaga που μόλις έγινε 38 ετών - Τα πολλά πρόσωπα της σούπερ σταρ & οι αλλαγές στα μαλλιά & το μακιγιάζ - Οι μεταμορφώσεις από πριγκίπισσα σε χαμίνι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ