Lauren Sanchez: Σούπερ σέξι στα κόκκινα - Εφαρμοστή τουαλέτα αξίας 2.000 δολαρίων με αβυσσαλέο ντεκολτέ! (φωτό)

Παρευρέθηκε στο δείπνο στον Λευκό Οίκο

Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων που παρευρέθηκαν στο επίσημο δείπνο του Λευκού Οίκου ήταν ο Jeff Bezos με την Lauren Sanchez.

Οι δύο τους εμφανίσθηκαν κρατώντας χεράκι χεράκι και δείχνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Φυσικά, η μελαχρινή καλλονή τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το "εκρηκτικό" της look.

Για την περίσταση, η Lauren Sanchez φόρεσε κατακόκκινη τουαλέτα Rasario με δαντελένιο κορσέ και σατέν φούστα, που κοστίζει 2.200 δολάρια.

Ένα ρούχο αρκετά εφαρμοστό, που αναδείκνυε το αβυσσαλέο μπούστο και τις υπέροχες καμπύλες της.

Το hairstyle της ήταν μίνιμαλ και ανανεωμένο καρέ, επιλέγοντας ίσια μαλλιά, ώστε να φαίνονται καλύτερα τα μεγάλα διαμαντένια σκουλαρίκια της. 

Απογείωσε το sexy σύνολο με μεταλλικά πέδιλα και αστραφτερό τσαντάκι.

Δίπλα της ο Jeff Bezos, ήταν άκρως κομψός με ασπρόμαυρο σμόκιν και παπιγιόν.

Το love story τους ζεύγους

Δεν είναι σαφές πότε άρχισαν να βγαίνουν η Σάντσεζ και ο Μπέζος, αλλά το ειδύλλιό τους αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από το National Enquirer τον Ιανουάριο του 2019, ενώ ήταν και οι δύο παντρεμένοι με άλλους.

Διαβάστε ακόμη: Η μνηστή του Jeff Bezos, Lauren Sanchez διοργάνωσε το καλύτερο πάρτι γενεθλίων για εκείνον - Πλήθος celebrities από την Beyonce, τον Jay-Z έως την Katy Perry & τον Orlando Bloom (φωτό)

Αμέσως μετά, ο Μπέζος χώρισε από τη Μακένζι Σκοτ, τη σύζυγό του για περισσότερα από 25 χρόνια και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, ενώ η Σάντσεζ εγκατέλειψε τον πρώην σύζυγό της, Πάτρικ Γουάιτσελ.

Έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάιο του ίδιου έτους και τέσσερα χρόνια αργότερα, αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2023.

Δείτε περισσότερα για το glamorous δείπνο στο Λευκό Οίκο: Glamorous δείπνο στον Λευκό Οίκο! Με αστραφτερή τουαλέτα γεμάτη ζαφείρια η Jill Biden - Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ