Ανατροπή στην διπλή ανθρωποκτονία στην Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα, αυτοπυροβολήθηκε ο γιος το νέο σενάριο - Ο ιατροδικαστής δίνει τη λύση (βίντεο)

Με διαφορά ο θάνατος των δύο ανθρώπων, από 3 μέρες έως 12 ώρες

Ανατροπή στην υπόθεση με τη δολοφονία μητέρας και γιού που αποκαλύφθηκε το βραδυ στην Ηλιούπολη έρχεται να κάνει ο ιατροδικαστής.

Από τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της μητέρας προηγήθηκε αυτού του γιου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατος της μητέρας στο σπίτι της Ηλιούπολης φαίνεται ότι επήλθε από τρεις ημέρες έως 12 ώρες πριν τον θάνατο του γιου της, ο οποίος όταν εντοπίστηκε ήταν σε νεκρική ακαμψία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 65χρονη μητέρα βρέθηκε στην πολυθρόνα της κανονικά ντυμένη, με τραύμα στο κεφάλι.

Ο γιος βρέθηκε χωρίς τα ρούχα του πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του.

Σε ό,τι αφορά την μπαλκονόπορτα που βρέθηκε ανοιχτή και είχε κινήσει στην αρχή υποψίες για δολοφονική ενέργεια, οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ήταν απλώς ανοιχτή και όχι παραβιασμένη.

Διαβάστε ακόμα: Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος νεκροί σπίτι τους εδώ και μία εβδομάδα - Πως τους βρήκαν οι γείτονες, η καραμπίνα, τι δείχνουν τα στοιχεία (βίντεο)

Ένα άλλο στοιχείο που από την πρώτη στιγμή είχε κινήσει υποψίες για έγκλημα από κάποιον τρίτο ήταν ότι η καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε και για τους δύο πυροβολισμούς (μητέρα και γιο) φέρεται να βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο από εκείνο όπου βρέθηκαν οι νεκροί. 

Αστυνομικές πηγές νωρίτερα έδιναν μια εξήγηση ως προς αυτό, λέγοντας ότι ενδεχομένως ο γιος, αφού τραυματίστηκε με τη σφαίρα στο μάγουλο (με το τραύμα να είναι κάπως ξώφαλτσο), ενδεχομένως να έκανε κάποια βήματα ή και να σκόνταψε, και να κατέληξε έτσι στο κρεβάτι.

Οι ίδιες αστυνομικές πηγές σημείωναν ακόμη, νωρίτερα, ότι στο σπίτι βρέθηκαν χρήματα, κάτι που δεν συνηγορεί υπέρ του σεναρίου της ληστείας.

Δείτε τι λένε οι γείτονες


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ