Μάρκος Σεφερλής - Γιώργος Λαμπάτος: "Όλοι έχουμε βρεθεί στον πάτο & ψάχναμε ένα χέρι να μας τραβήξει πάνω" - Η συγκινητική συνάντηση των δύο ηθοποιών (βίντεο)

Άφησαν πίσω τους τις δικαστικές διαμάχες

Την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη δικαστική διαμάχη που τους χώριζε πραγματοποίησαν ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος.

Μάλιστα, όχι μόνο άφησαν πίσω το παρελθόν αλλά ετοιμάζουν και νέα συνεργασία.

Στην κάμερα της εκπομπής "Fay's Time" μίλησαν και οι δύο με πολλή συγκίνηση.

«Παλιός γνώριμος, παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης που τώρα είναι και νυν. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο. Συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα όμως τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι. Έτσι λοιπόν και με τον Γιώργο εδώ και πάλι» ανέφερε.


Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λαμπάτος, τόνισε: «Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πάρα πολύ, γιατί είναι εργάτης στο θέατρο. Ξέρεις όμως ότι θα περάσεις και πολύ όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο αυτό το πράγμα, γιατί δε θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο Σεφερλή» .

«Δεν κρατάω κακίες, δεν έχω μίσος μέσα μου για κανέναν. Ο Γιώργος σε μία στιγμή αδυναμίας έκανε μία λάθος κίνηση να στραφεί εναντίον μου. Όταν καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να έχω κάτι μαζί του» πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι όταν βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να έρχεται στην πρόβα με όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη. Ήθελε να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια του. Όλοι έχουμε βρεθεί στον πάτο και ψάχναμε ένα χέρι να μας τραβήξει πάνω» σημείωσε με δάκρυα στα μάτια ο Μάρκος Σεφερλής παίρνοντας αγκαλιά τον Γιώργο Λαμπάτο.

Διαβάστε περισσότερα για τη δικαστική τους διαμάχη εδώ: Ο Μάρκος Σεφερλής έκλεισε τη δικαστική του διαμάχη με τον Γιώργο Λαμπάτο - Του πρότεινε δουλειά (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ