Kim Kardashian – Kanye West: Η πρωτότοκη κόρη τους North είναι 1 από τα 5 πλουσιότερα παιδιά στον κόσμο – Βγάζει 30.000 από ένα μονάχα Tik Tok video

Ζάμπλουτη, 10χρονη North!

Δεν είναι καθόλου υπερβολή το γεγονός ότι η μεγάλη κόρη της Kim Kardashian & του Kanye West, η North West απασχολεί συνεχώς τα social media.

Η 10χρονη κόρη του ράπερ και της τηλεπερσόνας, έχει «χτίσει» ήδη τη δική της -συχνά αμφιλεγόμενη- προσωπικότητα, που δεν έχει καμία σύγκλιση με αυτή της μητέρας της.

Το στιλ, αλλά και ο χαρακτήρας της είναι περισσότερο επηρεασμένος από εκείνον του πατέρα της.

Στα social media, η North τρολάρει κατά βάση τους γονείς της, είτε με το να βάφεται όπως η μητέρα της, είτε να ντύνεται σαν τον ράπερ και να τον μιμείται.

Κερδίζει 30.000 δολάρια από κάθε της ανάρτηση.

Πρόσφατα, η Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο, σύμφωνα με το οποίο η ήδη ζάμπλουτη North μπορεί απλά να βγάζει πρόχειρα κλιπ στο TikTok και να κερδίζει 30.000 δολάρια για κάθε ένα από αυτά.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των followers της North αυξάνεται όλο και περισσότερο, καθώς σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Viralyft.com, η 10χρονη κέρδισε 800.000 followers τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, γεγονός που ανέβασε τον αριθμό των followers της στα 18,9 εκατομμύρια.

Βέβαιο είναι πάντως ότι τα χρήματα που θα μπορούσε να κερδίσει από το TikTok, , δεν ενδιαφέρουν τη North, από τη στιγμή που έρευνα την κατέταξε ανάμεσα στα 5 πλουσιότερα παιδιά στον κόσμο. 

Σε συνέντευξή της στο GQ, η Κιμ Καρντάσιαν είχε αναφερθεί στο πώς η 10χρονη κόρη της, την έχει εκπλήξει με το επιχειρηματικό τρόπο σκέψης που έχει αναπτύξει.

«Αν σε γνωρίζει, θα σε εξαπατήσει εντελώς. Δέχομαι τηλεφωνήματα από φίλους μου που θα λένε ότι τους χρέωσε 20 δολάρια για μια λεμονάδα. Θα αρπάξει τα 20 δολάρια τους και θα τους πει: "Δεν έχω ρέστα"» είχε αναφέρει η τηλεπερσόνα. 

Διαβάστε ακόμα: Emma Roberts για το φιλί με Kim Kardashian: «Έχει τα πιο ωραία, glossy χείλια» - Όσα αποκάλυψέ η ηθοποιός στην εκπομπή του Jimmy Fallon (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ