Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Την εγκατέλειψαν όλοι» - «Έγραψε ένα βιβλίο μαγειρικής & δεν πάτησε κανένας» - «Ήταν απαράδεκτο» (βίντεο)

Η σκληρή κριτική του Ηλία Μαμαλάκη!

Ο αγαπημένος μας μάγειρας, Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «I love Σου Κου», το Σάββατο, στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Για έναν χρόνο ήμουν πολλές φορές στο νοσοκομείο επιτυχία θέλω να πω. Βελτιώνομαι τώρα σωματικά με την έννοια ότι κάνω μια ειδική διατροφή, πολλή γυμναστική και νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει είμαι και καλύτερα. Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να είμαι όπως ήμουν πάντα».

Μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε και για την σχέση του με την συνάδελφό του Βέφα Αλεξιάδου.


Διαβάστε ακόμα: «Γύρισα»: Ο Ηλίας Μαμαλάκης βγήκε από το νοσοκομείο - Τι έγραψε για την περιπέτεια της υγείας του

«Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκίνησε πρώτη, έμεινε μόνη για πολύ καιρό και πόνεσε πολύ στη ζωή της. Το να χάσεις δυο παιδιά και τον σύζυγο δεν είναι εύκολη ιστορία. Επέζησε και μάλιστα με πολλή μεγάλη αξιοπρέπεια και νομίζω ότι την εγκατέλειψαν όλοι. Έγραψε ένα βιβλίο που για αυτήν ήταν πάρα πολύ σπουδαίο, τα απομνημονεύματα της, έκανε μια παρουσίαση στην Αθήνα που εγώ, που δεν είχα πολλή μεγάλη σχέση μαζί της, πήγα για να την τιμήσω. Από τον υπόλοιπο κόσμο της μαγειρικής όμως, που είχε προσκληθεί όλος, δεν πάτησε κανένας και αυτό για μένα ήταν απαράδεκτο».

Διαβάστε ακόμα: Ξανά στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης: Νοσηλεύεται με γαστρορραγία ο διάσημος σεφ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ