Vintage Pic: Η καλλονή Μάρθα Καραγιάννη στο musical «Cabaret» - H θεατρική παράσταση που οδηγήθηκε σε ολοκληρωτική αποτυχία

Η φιλόδοξη παράσταση  αντικαταστάθηκε από μια επιθεώρηση προς μεγάλη απογοήτευση της πρωταγωνίστριας.

Ακόμη μία απίθανη vintage φωτογραφία μοιράστηκε μαζί μας η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog.

Η Μάρθα Καραγιάννη το 1972 ανεβάζει πρώτη στην Ελλάδα το περίφημο musical “ Cabaret”. 

Η παράσταση αυτή θεωρητικά θα γνώριζε τεράστια επιτυχία, αφού την ίδια εποχή πάταγος είχε γίνει με την ομώνυμη ταινία με την Liza Minelli

Η Μάρθα το ανέβασε στο θέατρο Καλουτά με έναν μεγάλο θίασο, με συνεργάτες ονόματα όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος και η Κατερίνα Γιουλάκη και με σκηνοθέτη τον Αλέξη Σολωμό. 

Η φιλόδοξη παράσταση όμως δεν είχε επιτυχία και σύντομα αντικαταστάθηκε από μια επιθεώρηση προς μεγάλη απογοήτευση της πρωταγωνίστριας.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Ωνάσης, ο άτυχος γόης! - Σαρκώδη χείλη ,οδοντοστοιχία για διαφήμιση, χαμόγελο που έλιωνες - Σταράτο δέρμα & πυκνό μαλλί - Πάντα φορούσε φοβερά γυαλιά ηλίου (φωτό)

Στην φωτογραφία η αξέχαστη Μάρθα ως «Σάλλυ Μπόουλς», ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης ως Κομπέρ, και ο Κώστας Πρέκας στο ρόλο του συγγραφέα Μπράντσο.

Διαβάστε ακόμα: Vintage Ava Gardner: Η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου με 10 ονειρεμένα ρούχα στην ταινία «Ξυπόλητη Κοντέσσα» - Φοριούνται και σήμερα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ