Φωτό & βίντεο από τη Σχοινούσα: Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγείρεψε, ο Πρίγκιπας Νικόλαος κοντά στους κατοίκους σε ένα αξέχαστο ΣουΚού με ιατρικές εξετάσεις & γλέντι

Ένα υπέροχο σαββατοκύριακο!

Το Σαββατοκύριακο το πέρασε ο Πρίγκιπας Νικόλαος, ο δεύτερος γιός τους αείμνηστου Βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας στην Σχοινούσα. 

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος βρέθηκε εκεί ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΜΚΟ Άξιον Έλλας.

Δεν ήταν μόνος φυσικά, μαζί του ήταν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία μαγείρεψε για τους κατοίκους του νησιού.

Η Άξιον Ελλάς έχει στόχο να προσφέρει υπηρεσίες στην κοινωνία, ειδικά στις ευάλωτες ομάδες που ζουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές των Ελληνικών νησιών και της Ελληνικής ηπειρωτικής χώρας.

Λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών και της απόστασης από τα μεγάλα αστικά κέντρα, οι περιοχές αυτές στερούνται εύκολης πρόσβασης σε βασικά αγαθά, όπως υπηρεσίες υγείας, της εκπαίδευσης, τις υποδομές και τις πολιτιστικές δραστηριότητες. Συνεπώς, στόχος της οργάνωσής μας είναι η βελτίωση, η προώθηση και η ανάπτυξη του πνευματικού, πολιτιστικού, επαγγελματικού και κοινωνικού επιπέδου της τοπικής ζωής.

Εκεί, λοιπόν, ο Πρίγκιπας Νικόλαος συναντήθηκε με μεγάλους και μικρούς, μιλήσανε, φάγανε και γλεντήσανε, γενικά ήταν ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακό τόσο για τους κατοίκους του νησιού που τον περιμέναν πως και πως, όσο και για τον ίδιο τον Royal που τους γνώρισε.

Διαβάστε ακόμα: "150 Χρόνια Μεγάλη Βρετανία" - Λαμπερή δεξίωση με τον Πρίγκιπα Νικόλαο, Άννα Μαρία, Μαρέβα Μητσοτάκη ... (φωτό)

Να σημειωθεί ότι στην Σχοινούσα μαζί με την εκπληκτική μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Πρίγκιπα Νικόλαο ήταν και 120 εθελοντές.

Οι άνθρωποι αυτοί προσέφεραν ιατρικές εξετάσεις με 20 ειδικότητες και εκπαιδευτικές δράσεις με τα παιδιά.

Διαβάστε ακόμα: Vintage σπάνια φωτογραφία: Ο Βασιλιάς Κάρολος με τον αείμνηστο δικό μας Κωνσταντίνο & τον νεαρό Πρίγκιπα Νικόλαο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ