Πως σκοτώθηκε ο 31χρονος αστυνομικός στο Πασαλιμάνι: Έκανε μεροκάματο για να συμπληρώσει τον μισθό του - Σε σοκ ο πατέρας του - Συνελήφθη ο εργολάβος (βίντεο)

«Ήθελε πάντα να γίνει αστυνομικός» δηλώνει σοκαρισμένος ο πατέρας του άτυχου Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου

Νεκρός ανασύρθηκε χθες το πρωί ο 31χρονος Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος, ειδικός φρουρός στη αστυνομία που δούλευε όταν ήταν εκτός υπηρεσίας και σε οικοδομές για να συμπληρώσει τον μισθό του. 

Δυστυχώς όμως αυτό το μεροκάματο ήταν το μεροκάματο του θανάτου για τον άτυχο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος με καταγωγή από το Ελεύθερο Γρεβενών, μπήκε στο σώμα της αστυνομίας ως ειδικός φρουρός το 2019, υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής και ήταν στο φορτηγό που καταπλακώθηκε από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση στο κτίριο της οδού Νεωρίων.

Η κατάρρευση του κτιρίου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών για τις οποίες σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, είχε εκδοθεί ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες.

Εκτός από τον νεκρό αστυνομικό, τον οποίο πυροσβέστες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του από το φορτηγό, από την κατάρρευση τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις εργάτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά στο κτίριο βρίσκονταν 9 εργάτες την ώρα της κατάρρευσης.

Από την πρώτη στιγμή στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά 7 άτομα ανάμεσά τους και ο εργολάβος προσήχθησαν.

Ειδικά για για τον εργολάβο η προσαγωγή του έχει μετατραπεί σε σύλληψη.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρός αστυνομικός από κατάρρευση κτιρίου, καταπλακώθηκε από μπάζα - Τρεις τραυματίες

Συντετριμμένος ο πατέρας του 31χρονου 

«Είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω λόγια για το κακό που έγινε. Μόλις το έμαθα και ξεκίνησα για Αθήνα για να δω από κοντά τί έγινε. Δεν μπορώ να το πιστέψω πώς έγινε όλο αυτό. Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν ξέρω ακόμα ούτε πώς έγινε ούτε γιατί έγινε», δήλωσε χθες στο newsit.gr ο πατέρας του αστυνομικού.

astynomikos-1

«Ήθελε πάντα να γίνει αστυνομικός, ήταν δόκιμος στον στρατό. Κατέβηκε στην Αθήνα και έκανε και άλλες δουλειές για να αυξήσει το εισόδημά του. Προσελήφθη ως ειδικός φρουρός και έκανε δεύτερη δουλειά.

astynomikos-2

Ήταν πολύ εργατικός και ήθελε να έχει οικονομική αυτάρκεια, δούλευε ως σερβιτόρος πιο παλιά, διανομέας και τώρα στις οικοδομές. Ως διανομέας είχε ατύχημα με τη μηχανή στην Αθήνα και είχε σπάσει τα πόδια του. Είναι τρομερό αυτό που έγινε. Μεγάλη θλίψη στη κοινωνία μας», τόνισε συγκλονισμένος στο newsit.gr οικογενειακός φίλος του 31χρονου.


Πως σκοτώθηκε ο 31χρονος

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άτυχος αστυνομικός πήδηξε από το κτίριο στο φορτηγό για να σωθεί όταν άρχισε να καταρρέει το κτίριο, αλλά τελικά καταπλακώθηκε.

astynomikos_peiraias_xr

Πυροσβεστική και αστυνομία έφθασαν στο σημείο πολύ γρήγορα, όμως δεν μπόρεσαν να σώσουν τον Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο που ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ