Έλαμψαν οι 2 βασίλισσες των Κάτω χωρών - Με αστραφτερή Armani τουαλέτα η Ματθίλδη, στα ροζ η Δούκισσα του Λουξεμβούργου (φωτό)

Στο πλαίσιο κρατικής επίσκεψης στο Βέλγιο

Κρατική επίσκεψη στο Βέλγιο πραγματοποίησαν οι royals του Λουξεμβούργου.

Χθες, (16/4) ο Βασιλιάς Φίλιππος και η Βασίλισσα Ματθίλδη υποδέχτηκαν την Maria Teresa και τον σύζυγο της, Henri-Δούκα του Λουξεμβούργου.

Τα δύο βασιλικά ζευγάρια αφού πόζαραν όλοι μαζί έξω από το Grand-Place στη συνέχεια συζήτησαν για τις σχέσεις των δύο χωρών.

Φυσικά, όλα τα βλέμματα τράβηξαν οι θηλυκές παρουσίες δηλαδή η Βασίλισσα Ματθίλδη και η Δούκισσα του Λουξεμβούργου.

Η 51χρονη royal φόρεσε ένα baby pink total Dior σύνολο με ιδιαίτερο σχέδιο.

Η 68χρονη Δούκισσα από την άλλη επέλεξε ένα εντυπωσιακό παλτό από @indaliafashion πρωτότυπο μοτίβο και Prada γόβες.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλική οικογένεια του Λουξεμβούργου - Διακοπές στη Γαλλία με τα εγγόνια, τις νύφες & τους γαμπρούς τους! (φωτό)

Το βράδυ, ακολούθησε επίσημο δείπνο στο Kasteel van Laken / Château de Laeken, ώστε να κλείσει ακριβώς όπως είθισται η πρώτη ημέρα της επίσκεψης των royals του Λουξεμβούργου.


Εκεί, για ακόμη μία φορά είδαμε εκπληκτικά looks.

Η Ματθίλδη έδειχνε άκρως εκθαμβωτική μέσα σε μία αστραφτερή τουαλέτα Armani από την συλλογή Υψηλής Ραπτικής, Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024.

Εννοείται, δεν λείπει ποτέ το απαραίτητο αξεσουάρ ενός τέτοιου event που δεν είναι άλλο από τη τιάρα της ονόματι, "The Nine Provinces Tiara".

Δίπλα της, η Μεγάλη Δούκισσα κινήθηκε σε ροζ τόνους με φανταστικό σάλι και μία τιάρα γεμάτη πολύτιμους λίθους και διαμάντια με ονομασία, "The Belgian Scroll Tiara".

Διαβάστε ακόμη: Cape coat για τη βασίλισσα Ματθίλδη στο φυστικί που ταιριάζει με την επιδερμίδα της – Ασορτί σκουλαρίκια & clutch (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου στην Αφρική: Παίζει ποδόσφαιρο και βάζει γκολ -Καθαρίζει σπόρους κακάο σε άψογο dress code της Ακτής του Ελεφαντοστού (φωτό)

Ποια royal το φόρεσε καλύτερα;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ