Spring is calling! Αυτά είναι τα χρώματα-τάσεις για τη φετινή σεζόν - Νέοι "κωδικοί" που θα ανανεώσουν την παλέτα σας!

Εξερευνήστε όλες τις αποχρώσεις

Η άνοιξη είναι πλέον εδώ και μας χαρίζει νέα χρώματα για να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας. Με επιλογές που αποπνέουν αισιοδοξία, η άνοιξη εκτοξεύει τη ρομαντική αλλά και δυναμική μας αίσθηση, εμπνέοντας αλλαγές που χαρακτηρίζονται από στυλ και προσωπικότητα.

Στη χρωματική παλέτα προστίθενται νέοι κωδικοί χρωμάτων που αξιοποιούν στο έπακρο την ανάγκη να εξερευνήσουμε ακόμα περισσότερες αποχρώσεις και να πειραματιστούμε. Σε αυτή τη λογική, των διαρκών εναλλαγών και ασφαλών πειραματισμών, αυτή η άνοιξη υποδέχεται μεγαλόπρεπα νέα χρώματα και συνδυασμούς που συνεπαίρνουν.

Ποια είναι, λοιπόν, τα χρώματα που υπόσχονται να συνοδεύσουν ιδανικά τη νέα εποχή;

Γκρι ανθρακί

Το γκρι είναι βασικό στοιχείο για πολλές ντουλάπες όλο το χρόνο και η πιο σκούρα απόχρωση του γκρι ανθρακί ήταν εμφανής στην πασαρέλα αυτή τη σεζόν.

Μπλε ρουά

Ίσως είναι η εμπνευσμένη από τη θάλασσα αισθητική, όπως το mermaidcore και το beachcore που συνεχίζουν να αποτυπώνουν τους λάτρεις της μόδας, αλλά οι σχεδιαστές ήταν πάνω από το βασιλικό μπλε για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024.

Apricot Crush

Tο απόλυτο Χρώμα της Χρονιάς για το 2024 από την Pantone.

Πράσινο και όλες οι αποχρώσεις του

Από ένα σκούρο πράσινο έως την πιο "ανοιχτή" εκδοχή του, όλοι σχεδιαστές το επιλέγουν για τα νέα υφάσματα τους.

Σκούρο cherry red

Το σκούρο κόκκινο είναι πάντα μια κομψή και σέξι εμφάνιση και φέτος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν το περιζήτητο χρώμα στις πασαρέλες.

Διαβάστε ακόμη: Άνοιξη με μπουκέτα & συνθέσεις από τους καλύτερους! Το secret garden & ο Σωτήρης Βρεττός μας ξεμυαλίζουν με τα ανθοστολίσματα τους (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Τι θα φορέσετε στην επόμενη εκδρομή σας; - Το Eirinika σας προτείνει τα πιο όμορφα φορέματα της Άνοιξης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ