Διαζύγιο για την δισεκατ. Ivy Getty - Ο γάμος της χρονιάς δεν είχε "happy end" για το μοντέλο & τον φωτογράφο (φωτό-βίντεο)

Τράβηξαν χωριστούς δρόμους ...

Έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας η Ivy Getty και ο Tobias Alexander Engel τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με το Page Six η διάσημη κληρονόμος είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Ιανουάριο.

«Προφανώς, όντας μέλος της οικογένειας Γκετί, η Ίβι προσέχει τις νομικές εμπλοκές» δήλωσε ανώνυμη πηγή σχετικά με το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το πρώην ζευγάρι.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ivy Getty και ο Tobias Alexander Engel πραγματοποίησαν έναν ιδιωτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2020, πριν ακολουθήσει μια πιο δημόσια και λαμπερή τελετή τον Νοέμβριο του 2021.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six, πρόκειται για ένα «αμφισβητούμενο διαζύγιο».

Αυτό σημαίνει ότι το πρώην ζευγάρι δεν συμβιβάστηκε με διαμεσολαβητή, προτού η Getty καταθέσει την αίτηση διαζυγίου. Από τότε, η Ivy έχει διαγράψει αρκετές φωτογραφίες με τον Tobias από το Instagram της, αν και εκείνος διατηρεί ακόμη κάποια στιγμιότυπα από τον γάμο τους.

Διαβάστε ακόμη: Η εγγονή του μεγιστάνα Jean Paul Getty κάνει bachelor στη Μύκονο: Η 26χρονη το γιόρτασε σαν να μην υπάρχει αύριο (φωτό & βίντεο)

Η γνωριμία του ζευγαριού

Η δισέγγονη του J. Paul Getty, η οποία είναι και μια από τις κληρονόμους της αμύθητης περιουσίας του,  γνώρισε για πρώτη φορά τον αγαπημένο της μέσω ενός μέλους της οικογένειας της και τον συνάντησε ξανά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

«Είδα αυτόν τον χαριτωμένο τύπο που τραβούσε φωτογραφίες από την εκδήλωση αλλά και από εμένα», θυμάται η νύφη και προσθέτει: «Φυσικά πήγα και αρχίσαμε να μιλάμε. Γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε γνωριστεί τον προηγούμενο χρόνο.»

Η πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι αρραβώνων

Όσο έβγαιναν ραντεβού, το ζευγάρι με έδρα τη Νέα Υόρκη ταξίδευε συχνά. Σε ένα από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό, ο Toby ζήτησε από την Ivy να τον παντρευτεί.

«Αφού παρακολουθήσαμε το Unicef ​​Ball, πήγαμε στο Κάπρι για τρεις ημέρες», λέει η Getty. «Κανονικά, επιλέγω εγώ πού θα πάμε για φαγητό, αλλά αυτή τη φορά ο Τόμπι επέμενε να διαλέξει.

Όταν έφτασα στο εστιατόριο, σκέφτηκα μέσα μου "Ω, το σχεδίασε πραγματικά αυτό". Είχαμε ένα τραπέζι με θέα ολόκληρο το νησί, μακριά από το υπόλοιπο εστιατόριο. Ήρθε η σερβιτόρα και παραγγείλαμε το φαγητό μας. Καθώς ο ήλιος ετοιμαζόταν να δύσει, βγήκαμε έξω για να τραβήξουμε φωτογραφίες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: Ο χλιδάτος & stylish γάμος της χρυσής κληρονόμου Ivy Getty, τα είχε όλα! - Τι φόρεσαν Μαρί Σαντάλ & Μαρία Ολυμπία (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ