Χρυσό βραβείο στα Tourism Awards 2024 για την Paleros Bay - Το διαμάντι της Αιτωλοακαρνανίας & ο «επίμονος» Κωσταντής Ροκόφυλλος

Δείτε φωτογραφίες!

Μέσα σε ένα κύμα ενθουσιασμού, η Paleros Bay ανακοινώνει με υπερηφάνεια την εξαιρετική αναγνώρισή της στα Tourism Awards2024, όπου της απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο στην υψηλού κύρους κατηγορία “1.1 Στρατηγική Επένδυση / Συνεργασία / Ανάπτυξη”.

Ακολουθώντας την επιτυχία του προηγούμενου μήνα, όταν οι Amethyst Selene Suites, έλαβαν το χρυσό βραβείο για την «Καλύτερη Σουίτα της χρονιάς», αυτή η διαδοχική νίκη εδραιώνει ακόμη περισσότερο την υπόστασή της ως κομβική φιγούρα στον τομέα της φιλοξενίας της Δυτικής Ελλάδας, που διακρίνεται για την παροχή απαράμιλλων εμπειριών και υπηρεσιών φιλοξενίας και ηγείται αναπτυξιακών επιδιώξεων και βιώσιμης ανάπτυξης που αναβαθμίζουν σημαντικά το προφίλ του τουριστικού τοπίου της περιοχής.

Η Paleros Bay ξεκίνησε ως εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων πριν από 20 χρόνια και εξελίχθηκε ακολουθώντας το όραμα του ιδρυτή και CEO της Κωνσταντή Ροκόφυλλου

Ένα όραμα με ευρύτερο στόχο τη συνολική εξέλιξη της περιοχής της Πάλαιρου σε έναν διεθνή, αυθεντικό τουριστικό προορισμό.

Η Paleros Bay ανέπτυξε τη ΒΔ ακτή της Αιτωλοακαρνανίας, βοηθώντας την τοπική οικονομία και αξιοποιώντας τον κόμβο που συνδέει τα ανεξερεύνητα Ακαρνανικά Όρη, μια ακτογραμμή σπάνιας ομορφιάς και το δημοφιλές θαλάσσιο δίκτυο των Ιονίων Νήσων.

Περιλαμβάνει μια σειρά από πολυτελείς κατοικίες, ξενοδοχεία, φάρμα και εστιατόρια, σπα, σκάφη αναψυχής, πεζοπορία και αναρρίχηση, εισάγοντας μια ωραία εμπειρία διαβίωσης και ενσωματώνοντας τα τοπικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://palerosbay.com

https://amethystpaleros.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ