Δημήτρης Παπανώτας μετά την αποπομπή του - "Δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον ρηχό τρόπο σκέψης - Λυπάμαι ειλικρινά" (βίντεο)

Μιλάει δημόσια μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο δημοσιογράφος απάντησε δημόσια για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη στον «Alpha» και στο «TLive».

«Είναι μια μεγάλη νίκη του Άδωνη Γεωργιάδη, της Νέας Δημοκρατίας, της Νέας Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον ρηχό τρόπο σκέψης, που αντιμετώπισαν το ζήτημα και ειλικρινά λυπάμαι.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Μπεκατώρου, Δώρα Τσαμπάζη υποψήφιες με τον ΣΥΡΙΖΑ "απασφάλισαν" κατά Δημήτρη Παπανώτα: "Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει"

Χαίρομαι από την άλλη πλευρά, γιατί όταν μπεις σε έναν στίβο, να δώσεις αγώνα, και οι συνθήκες δεν είναι οι πρέπουσες, καλό είναι να το μαθαίνεις πολύ νωρίς. Εγώ είχα μιλήσει από χθες με υψηλά ιστάμενους του κόμματος και τους είπα: «Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε να παραιτηθώ». Μου είπαν: «Όχι, Δημήτρη μου! Είμαστε στο πλευρό σου».


Για τους συνυποψηφίους μας είπα ότι είναι όλοι άξιοι και δεν έχει σημασία ποιον θα ψηφίσω, αλλά να αλλάξουμε την πολιτική σε Ευρώπη και Ελλάδα. Πρόκειται για προσβολή, όχι μόνο στο πρόσωπό μου αλλά και σε όσους με 30 βαθμούς δεν πήγαν στην παραλία και ήρθαν να ψηφίσουν για τους υποψήφιους του κόμματος.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κασσελάκης απέπεμψε Παπανώτα: «Το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δεν χωρεί συζήτηση» - Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε ακόμη: Η Λίλα Σταμπούλογλου γράφει για τον Δημήτρη Παπανώτα: Θα του πρότεινα για αρχή να μπει λίγο στα παπούτσια της γυναίκας – Το πρόβλημα δεν είναι η υστερία

Καλή συνέχεια του εύχομαι και του Στέφανου Κασσελάκη. Θέλω να του θυμίσω ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε. Δεν έχει σημασία αυτό. Με απέπεμψαν εξαιτίας της Μπεκατώρου. Δεν νομίζω ότι είναι δεοντολογική συμπεριφορά μεταξύ συνυποψηφίων. Καταφέρνουν να αλλάξουν την ατζέντα, όταν ο κόσμος πεινά και δεν μπορεί να πάει στο σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε ακόμη: Θύελλα αντιδράσεων με τη δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπανώτα: «Αν πάρει σατράπη και το ανέχεται πρόβλημά της» - Κατακεραυνώνει το twitter (βίντεο)

Μεταφέρει η Μπεκατώρου την ατζέντα στην παρεξήγηση μιας δήλωσης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ