"Πασαρέλα" η επίσημη επίσκεψη της Βασίλισσας Λετίσια στην Ολλανδία - Ανταγωνίζεται με τη Βασίλισσα Μάξιμα σε μοδάτα σύνολα, αξεσουάρ & styling (φωτό)

Κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης των Ισπανών royals στο Άμστερνταμ.

Με τον πιο λαμπερό τρόπο έκλεισε η δεύτερη μέρα της κρατικής επίσκεψης της Βασίλισσας Λετίσια και του Βασιλιά Φελίπε στην Ολλανδία.

Οι οικοδεσπότες, Βασίλισσα Μάξιμα και Βασιλιάς Γουίλεμ-Αλεξάντερ διοργάνωσαν μία εντυπωσιακή δεξίωση στο Μουσείο STRAAT στο Άμστερνταμ.

Παρούσα στο επίσημο event είναι και η Πριγκίπισσα-Διάδοχος του θρόνου, Αμαλία.

Όλες οι θηλυκές royal παρουσίες μαγνήτισαν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν λεπτό!

Η 52χρονη Μάξιμα φόρεσε ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα από την συλλογή Υψηλής Ραπτικής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 του brand @jantaminiau.

Ήταν σε midi μήκος με χαρακτηριστικό το μεγάλο απλικαρισμένο λουλούδι στο μπροστινό μέρος.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μάξιμα & Βασίλισσα Λετίσια: Με Ανοιξιάτικο αέρα από το Άμστερνταμ - Τουίντ coat dress & color blocking το σημερινό look! (φωτό-βίντεο)

Κράτησε ασορτί clutch από @santesteban_zapatos, ενώ ολοκλήρωσε το look με τις αγαπημένες ψηλοτάκουνες nude γόβες της αξίας €630.

Διαβάστε ακόμη: Grande Βασίλισσα Μάξιμα & Λετίσια σε επίσημη δεξίωση στη Χάγη - Royal blue για την Ισπανίδα με Cartier tiara, iced blue τουαλέτα για την οικοδέσποινα (φωτό)

Δίπλα της, η πρωτότοκη κόρη της, Αμαλία εξίσου κομψή προτίμησε ένα πετρόλ σατέν φόρεμα, το οποίο συνδύασε άψογα με κρεμ παλτό, φανταστικό χρυσό clutch αξίας €885 και μεταλλικά σανδάλια με συνολικό κόστος, €885.

Η stylish Λετίσια κράτησε την πιο εκθαμβωτική της εμφάνιση για το "φινάλε"

Για την ιδιαίτερη περίσταση επέλεξε ένα περίτεχνο navy blue φόρεμα @benchellal, το οποίο αγκάλιαζε άψογα τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της.

Ήταν αμάνικο, γεγονός που μας επέτρεψε να "χαζέψουμε" για ακόμη μία φορά τα γυμνασμένα χέρια της 51χρονης Βασίλισσας.

Διαβάστε ακόμη: Συνάντηση Κορυφής: Οι πιο μοδάτες Royals μαζί! – Τα ultra chic look της Βασίλισσας Λετίσια & της Βασίλισσας Μάξιμα (φωτό & βίντεο)

Απογείωσε το σύνολο της με ασορτί slingbacks από Carolina Herrera και κομψά ασημένια σκουλαρίκια, δώρο από τον Σουλτάνο του Ομάν στη βασίλισσα Σοφία (πεθερά της) τη δεκαετία του 1989.

Ποια royal κερδίζει το βραβείο της πιο καλοντυμένης;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ