Βασίλισσα Mary: H Royal της Δανίας «έκλεψε» την παράσταση με αυτή την εμφάνιση – To αέρινο μωβ πουκάμισο, η classy midi φούστα & οι stiletto γόβες (φωτό)

Very chic!

Η νέα και πολύ chic Βασίλισσα της Δανίας, η Βασίλισσα Μαίρη παρακολούθησε τους εορτασμούς της 50ης επετείου του Πανεπιστημίου Aalborg σήμερα.

Η επέτειος έλαβε χώρα στο Musikkens Hus στο Aalborg, όπου ήταν παρόντες πολλοί συνεργάτες του πανεπιστημίου, οι αρχές και πολιτικοί.

Στην γιορτή για τα 50 χρόνια του Πανεπιστημίου έγιναν ομιλίες και βραβεύτηκαν ερευνητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Mary: Casual chic εμφάνιση έκανε η Royal της Δανίας – Outfit σε γήινους «τόνους» - Ασορτί καπέλο και αμάνικο (φωτό)

Η Βασίλισσα Μαίρη είναι σίγουρα από τις πιο κομψές royal παρουσίες ανά τον κόσμο.

Για αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός επέλεξε ένα μωβ πουκάμισο με την υπογραφή του σχεδιαστή Jesper Høvring και μία μαύρη midi φούστα με περίτεχνα σχέδια που κολάκευε την εκπληκτική σιλουέτα της. 

"Απογείωσε" το look με τις κλασικές δερμάτινες στιλέτο γόβες της από το luxurious brand Gianvito Rossi.

Δείτε αναλυτικά το look:

Για την ιστορία, την πρώτη μέρα λειτουργίας του Πανεπιστημίου τον Σεπτέμβριο του 1974 η Βασίλισσα Μαργκρέτε εγκαινίασε τον χώρο και την επόμενη μέρα οι πρώτοι 2.000 φοιτητές έγιναν δεκτοί. 

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Mary της Δανίας: To απόλυτο office look – Γκρι tailored παντελόνι, chic ζιβάγκο & vintage γυαλιά Gucci (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ