Γιώργος Θεοφάνους για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν μιλάμε, δεν έχουμε καμία επαφή» - «Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε με όλους σχέση» (βίντεο)

«Με στεναχωρεί γιατί είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια»

Μίλησε ο στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και έδωσε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ΄ύλης. 

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι πλέον δεν διατηρεί καμία επαφή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Συγκεκριμένα είπε πως «Δεν μιλάμε, δεν έχουμε καμία επαφή και με στεναχωρεί γιατί είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια. Για ποιον λόγο να την πάρω τηλέφωνο; Το έκανα την προηγούμενη φορά. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε με όλους σχέση».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Αντώνη Βαρδή, σημειώνοντας ότι «έφυγε θυμωμένος από τη ζωή. Είμαστε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τους τραγουδιστές, αλλά από την άλλη αν είχα φωνή, ας τραγουδούσα εγώ. Αν είχα τη φωνή και τη φάτσα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα έλεγα εγώ τα τραγούδια του. Δεν θα τα έγραφα μόνο».


Διαβάστε ακόμα: Good news: Έρχονται στο Παλλάς ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Θεοφάνους με το μουσικό ρεσιτάλ, Οι δρόμοι μας...

Ακόμη, ο Γιώργος Θεοφάνους σχολίασε την τραπ, αναφέροντας ότι «Τα παιδιά πολλές φορές μπορεί να νομίζουν ότι επαναστατούν μέσα από την τραπ αλλά δε επαναστατείς μέσα από βρισιές. Η μίξη των ποπ τραγουδιστών με τους τράπερς γίνεται για εμπορικούς λόγους μόνο, ρώτα τον Ρέμο και την Βανδή. Με στεναχωρεί γιατί οι μεγάλοι τραγουδιστές συνεργάζονται με τράπερς και παράλληλα διασκευάζουν Πλέσσα ή Κατσαρό. Στον πανικό τους δεν ξέρουν ποιος πουλάει και σε ποιον απευθύνονται. Οι τραγουδιστές που συνεργάζονται με τράπερς δεν πιστεύω ότι θα νιώθουν υπερήφανοι, αλλά θα ξεχαστεί όταν κάνουν ένα καλό τραγούδι».

Διαβάστε ακόμα: Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους: Τρεις συνθέτες, τρία πιάνα - Μαζί για το Παιδί και 40.000 παιδιά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ