Πύρρος Δήμας για το επιθέτου της κόρης του: «Η Μαρία το έχει αλλάξει από τότε που έχασε τη μητέρα της» - «Δεν με πείραξε καθόλου» (βίντεο)

«Η Μαρία μου είναι πολύ ευαίσθητη»

Ο Πύρρος Δήμας ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την αλλαγή του επιθέτου της κόρης του, της Μαρίας.

Η Μαρία έχει πάρει το επίθετο της μητέρας της, της Αναστασίας που έχασαν από καρκίνο το 2018. Με την Αναστασία Σδούγκου ο Πύρρος Δήμας ήταν παντρεμένοι 22 χρόνια και μαζί έκαναν τέσσερα παιδιά, 2 αγόρια και 2 κορίτσια.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της «Fay’s Time» το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου.

Πάνω σε αυτό, εξήγησε: «Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε το επίθετό της. Τότε μάλιστα έκανε και λίγο άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και ότι θα κάνει άρση βαρών και θα γίνει Ολυμπιονίκης, μου λέει "μα δεν θέλω να κάνω για να γίνω ολυμπιονίκης, εγώ θέλώ να κάνω για μένα, για να γυμνάζομαι και μου λέει θα αλλάξω το όνομά μου". Της είπα "κάνε ό, τι θέλεις κορίτσι μου, δεν πειράζει". Η Μαρία μου είναι πολύ ευαίσθητη».

Επίσης, αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα που ισχυρίστηκαν ότι η αιτία που έγινε αυτό ήταν επειδή τα παιδιά του ήταν θυμωμένα μαζί του λόγω της σχέσης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.


Διαβάστε ακόμα: Ο Πύρρος Δήμας πλέει σε «πελάγη ευτυχίας»: «Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής» (φωτό & βίντεο)

Χαρακτηριστικά, σχολίασε: «Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι άρπαξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και είδαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, στην αρχή, όταν γνώρισα εννοούμε στην αρχή, όχι τώρα, στα παιδιά μου δεν τους καλοάρεσε αυτή η ιστορία, ότι είχα μια καινούργια σχέση. Το έμαθαν αμέσως, εγώ τους το είπα. Το είπα στο δεύτερο, τρίτο ραντεβού. Εγώ με τα παιδιά μου μοιράζομαι τα πάντα, λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά φαινόταν το πράγμα ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη. Απλά ήθελα να κρατήσω λίγο την ισορροπία με τα παιδιά μου, με τους συγγενείς μου, με όλη την οικογένεια και προσπαθούσα να είμαι χαμηλών τόνων. Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου, πού φτάσανε, ψάξανε τα παιδιά, βρήκαν αυτό και είπαν ότι τσαντίστηκε».

«Με τα παιδιά μου είμαι μια χαρά, έχουμε πολύ καλή σχέση», κατέληξε ο Πύρρος Δήμας.

Διαβάστε ακόμα: Πύρρος Δήμας: Η κόρη του Μαρία μας συστήνεται με το επίθετο της μητέρας της (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ