On camera η Celine Dion μιλάει για τον μεγάλο έρωτα της - Η χήρα του René Angélil θυμάται την ημέρα του γάμου της & πόσο βαρύ ήταν το καπελάκι από πετράδια στο κεφάλι της (βίντεο)

2.000 κρύσταλλα Swarovski & ζύγιζε σχεδόν τρία κιλά.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Celine Dion κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και μιλάει για την ημέρα του γάμου της με τον μεγάλο της έρωτα, τον επί χρόνια μάνατζέρ της René Angélil.

Το 1994 η 26χρονη Celine Dion παντρεύτηκε τον 52χρονο Angélil, φορώντας το πιο ιδιαίτερο headpiece.

Ήταν στολισμένο με 2.000 κρύσταλλα Swarovski και ζύγιζε σχεδόν... τρία κιλά.

Σε ένα νέο βίντεο της Vogue, η Celine Dion, η οποία αποκάλυψε σχεδόν πριν από δύο χρόνια ότι έχει διαγνωστεί με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου, αποκάλυψε πως ένιωθε κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης με το αξεσουάρ στο κεφάλι της.

«Στην αρχή είπα ''κανένα πρόβλημα, μπορώ να διαχειριστώ το βάρος'', επίσης όταν είσαι τόσο χαρούμενος, δεν υπάρχει βάρος, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει πόνος. Κάναμε πρόβα μια φορά με το φόρεμα και το μεγάλο πέπλο και ήταν όλα τέλεια, περπατούσα σε ξύλινα πατώματα και δεν είχα πρόβλημα, όμως όταν έπρεπε να περπατήσω στον καθεδρικό ναό όπου είχε χαλί, δυσκολεύτηκα. Άρχισα να αναρωτιέμαι ''θα τα καταφέρω; θα φτάσω μέχρι τον σύζυγό μου;''», δήλωσε η ίδια.

«Έπειτα πέρασα όλη τη νύχτα έτσι, φορώντας την τιάρα τριών κιλών στο κεφάλι. Την επόμενη ημέρα, κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέπτη και φαινόταν ακόμη η γραμμή στο μέτωπό μου λόγω της μεγάλης και πολύωρης πίεσης, κοιτάω τον άνδρα μου και του λέω ''χαχα είναι πολύ αργά τώρα, έχουμε παντρευτεί''. Την ίδια ημέρα αποφάσισα να πάω στο γιατρό και τελικά κατέληξα να παίρνω αντιβίωση για περίπου τρεις εβδομάδες», είπε η ίδια στη συνέντευξή της στη γαλλική Vogue.

«Είναι μια στιγμή που θα είναι μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Διαβάστε ακόμα: Celine Dion: Το δυναμικό "comeback" - Ποζάρει για τη γαλλική Vogue - "Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου"

Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Η Celine ξεκίνησε να τραγουδά στο μπαρ των γονιών της όταν ήταν 5 χρονών κι έτσι έγινε διάσημη στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Όταν έφτασε τα 12, η μητέρα της επικοινώνησε με τον 38 χρονών τότε René Angélil, τον πιο γνωστό μάνατζερ στο Κεμπέκ, ο οποίος υποθήκευσε το σπίτι του για να στηρίξει την καριέρα της Celine . 

Παντρεύτηκε τον καναδό λιβανέζικης καταγωγής René Angélil, ο οποίος ήταν και μάνατζέρ της, και είναι μητέρα τριών αγοριών. 

Όταν επιδεινώθηκε και η κατάσταση της υγείας του συζύγου της, η Celine Dion ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της την απόφασή της να βάλει στον «πάγο» την καριέρα της ώστε να αφοσιωθεί πλήρως στην κατάσταση της υγείας του συζύγου της.

Ο σύζυγος, και μάνατζερ, της Dion υπεβλήθη τον Δεκέμβριο του 2015 σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου.

O Angélil, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2016 από καρκίνο στον λάρυγγα σε ηλικία 73 ετών, η Dion ακόμη και σήμερα δηλώνει ότι αισθάνεται την παρουσία του.

Διαβάστε ακόμα: Η επανεμφάνιση με κέφια της Celine Dion - Είδε αγώνα χόκεϊ & μετά μιμήθηκε τους παίκτες - "Έσκασαν" όλοι στα γέλια! (βίντεο)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ