Χαρούμενος πλάι στην beauty editor Αϊνόλα Τερζοπούλου ο Πρίγκιπας Νικόλαος – Στον Πόρο το βράδυ της Ανάστασης (φωτό)

Εκεί ήταν όλη η βασιλική οικογένεια.

Η Αϊνόλα Τερζοπούλου με την οικογένεια της πέρασε το Πάσχα στον Πόρο. 

Το βράδυ της Ανάστασης, η beauty editor και yoga - pilates certified instructor συνάντησε στην Ακολουθία της εκκλησίας την βασιλική οικογένειά της Ελλάδας.

Φωτογραφήθηκε με τον Πρίγκιπα Νικόλαο οι δύο φαίνονται πολύ ευδιάθετοι στο στιγμιότυπο.

Διαβάστε ακόμα: Αϊνόλα Τερζοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη: Θέλω να είμαι μέρος τη λύσης -μπορούμε να ανεβάσουμε την Αθήνα ακόμα πιο ψηλά

Να σημειωθεί πως  εκεί βρισκόταν σχεδόν σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, αφού ήταν η Άννα Μαρία, η σύζυγός του αείμνηστου Βασιλιά μας Κωνσταντίνου και όλα της τα παιδιά εκτός από την μεγαλύτερη του κόρη της Αλεξία.

Πιο συγκεκριμένα, εκεί ήταν ο πρωτότοκος γιός ο Παύλος με την σύζυγό του, την Μαρί Σαντάλ και τον μικρότερο γιό τους τον Αριστείδη. 

Ο Νικόλαος «έδωσε» επίσης το παρών χωρίς φυσικά την πρώην σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάντικ, αφού χώρισαν πριν τρεις εβδομάδες.

Έπειτα εκεί ήταν και τα νεότερα ζευγάρια της βασιλικής οικογένειας.

Ο Φίλιππος με την σύζυγό του Νίνα Φλόρ και η μικρότερη κόρη του τέως, η Θεοδώρα με τον καλό της, τον Matthew Kumar που πρόκειται να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα: Πόρος: Άννα Μαρία, Παύλος, Μαρί Σαντάλ, Νικόλαος, Νίνα Φλορ, Φίλιππος μαζί για την Ανάσταση - Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ελλάδας (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ