Βασίλισσα Μάξιμα: Η πιο μοδάτη & κομψή Royal έχει γενέθλια & κλείνει τα 53! – Οι 10 +1 εμφανίσεις της που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις (φωτό)

Πολύ style η Βασίλισσα της Ολλανδίας!

Σήμερα έχει γενέθλια η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας και κλείνει τα 53 χρόνια!

Το παλάτι της ευχήθηκε με μία ωραία φωτογραφία.

Η Βασίλισσα Μάξιμα είναι η πρώτη βασιλική σύζυγος που γεννήθηκε εκτός Ευρώπης.

Γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1971 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Κόρη του Χόρχε Σορρεγιέτα, γραμματέα του υπουργείου Γεωργίας κατά την στρατιωτική δικτατορία της Αργεντινής την περίοδο 1976-1983, και της Μαρία ντελ Κάρμεν Σερρούτι Καρρικάρ.

Τον Απρίλιο του 1999 γνώρισε τον Γουλιέλμο στην Σεβίλλη, κατά τη διάρκεια της Εαρινής Έκθεσης της Σεβίλλης. Σε μια συνέντευξη, της παρουσιάστηκε ως «Αλέξανδρος», και δεν γνώριζε ότι ήταν πρίγκιπας. Νόμιζε ότι αστειεύεται όταν αργότερα της είπε ότι δεν ήταν μόνο ένας πρίγκιπας, αλλά ο Πρίγκιπας της Ολλανδίας και διάδοχος του ολλανδικού θρόνου.

Συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά δύο εβδομάδες αργότερα στη Νέα Υόρκη, όπου η Μάξιμα εργαζόταν στη τράπεζα Dresdner Kleinwort Benson.

Γάμος και οικογένεια

Στις 30 Μαρτίου 2001 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, η Μάξιμα απευθύνθηκε στο έθνος μιλώντας στα ολλανδικά  κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής.

Η Μάξιμα και ο Γουλιέλμος παντρεύτηκαν στις 2 Φεβρουαρίου 2002.

Το βασιλικό ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις κόρες την την Αικατερίνη Αμαλία, την Πριγκίπισσα Αλεξία και την Πριγκίπισσα Αριάδνη.

Πέρα από Βασίλισσα της Ολλανδίας είναι και Βασίλισσα της μόδας.

Έχει απίθανο style, λατρεύει το χρώμα και είναι πάντα κομψή.

Μας εμπνέει με τις εμφανίσεις της, οπότε ας δούμε κάποιες από αυτές:

 

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα: Η ολική αλλαγή στο styling - Από υπερφορτωμένη royal σε σικ 50αρα - Η νέα burgundy οπτασία (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα: Κάθε μέρα διαφορετική fashion εμφάνιση! – Κατέπληξε με το lime satin φόρεμα με την υπογραφή του αγαπημένου της σχεδιαστή Maison Natan (φωτό)

images by instagram

Ποια ήταν η αγαπημένη σας εμφάνιση;

Διαβάστε ακόμα: Υποκλινόμαστε όχι στην Βασίλισσα, αλλά στην fashion icon Maxima: Το total Black look, η maxi φούστα Valentino & οι δερμάτινες μπότες με κόστος £1,195 (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ