Αναστασία Ευθυμίου – Λιάκου: Η αγαπημένη μας Σούλα στο Λονδίνο για ψώνια με τους Julien MacDonald & Jack B Morgan (φωτό & βίντεο)

Με πολύ κέφι η Σουλά και οι φίλοι της!

H Σούλα Λιάκου, η σύζυγός του ιδιοκτήτη του Cavo Tagoo Mykonos & Santorini και υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων βρίσκεται αυτή την στιγμή στην αγαπημένη της πόλη το Λονδίνο με τους πολύ καλούς της φίλους, τον σχεδιαστή μόδας Julien MacDonald και τον επιχειρηματία Jack B Morgan.

Η Σούλα Λιάκου ανέβασε βίντεο στο Instagram με την ίδια και τους φίλους της σε πολύ χαρούμενο mood να την ξεπροβοδίζουν, βάζοντάς την μέσα σε μία λιμουζίνα.

Πιθανότατα,  η κοσμική βρέθηκε στο Λονδίνο για να κάνει τα ψώνια της από τον αγαπημένο της φίλο Julien MacDonald, καθώς λατρεύει την μόδας υψηλής ραπτικής.

Διαβάστε ακόμα: Πασαρέλα Balmain στο Παρίσι με... ανταποκρίτρια την Σούλα Λιάκου - Η εβδομάδα μόδας κλείνει θριαμβευτικά

Ο Julien MacDonald είναι Ουαλός σχεδιαστής μόδας που πρώτη φορά στην δημοσιότητα εμφανίστηκε ως κριτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Britain & Ireland's Next Top Model.

Οι δημιουργίες του είναι πάρα πολύ εντυπωσιακές.

Τα φορέματα του Macdonald's έχουν φορεθεί από διασημότητες όπως η Kylie Minogue, η Beyoncé και η Jennifer Lopez.

Διαβάστε ακόμα: Όλες στη Μύκονο: Λιβανίου - Παναγοπούλου, νιόπαντρη Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η Σούλα στο Cavo Tagoo (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ