Κατερίνα Λέχου: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν έκανε παιδιά - «Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με εμένα» (βίντεο)

Μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και στο "Χαμογέλα και Πάλι"

Η Κατερίνα Λέχου ήταν η σημερινή καλεσμένη του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων το λόγο που δεν έκανε παιδιά.

«Με θλίψη βλέπω ότι το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο DNA μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν.

Θέλει ενδοσκόπηση, αλλαγή εξ βάθρων της παιδείας. Πιστεύω στην παιδεία και δεν εννοώ τα σχολεία».


«Ίσως γι΄αυτό δεν έκανα παιδιά, ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με εμένα, στο τι θα τους εμφυσήσω και ότι όλο το γύρω είναι δύσκολο. Το να είσαι γονέας είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα» ανέφερε αρχικά.

Μίλησε στη συνέχεια για την αγάπη που τη συνδέει με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη, και εξήγησε γιατί δεν της αρέσει η λέξη «έρωτας».

«Αγάπη είναι, σύνδεση, είναι συγγένεια, είναι απόφαση ότι εγώ θέλω να περπατήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Ο έρωτας είναι κάτι εφήμερο, αλλάζει μορφές. Λίγο και δεν μ΄αρέσει κιόλας η λέξη».

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Λέχου στην Ελένη Μενεγάκη: «Την ηλικία μου δεν την κρύβω, την κουβαλάω σαν παράσημο» - «Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι & η ενέργεια μου» (βίντεο)

«Μ΄αρέσουν άλλες λέξεις περισσότερο το χωράω, σέβομαι, εκτιμώ κάποιον, έχουν άλλο ειδικό βάρος αυτές οι λέξεις από το να πεις “είμαι ερωτευμένη με κάποιον”» τόνισε η γνωστή ηθοποιός

Να σημειώσουμε ότι αυτό το διάστημα η Κατερίνα Λέχου πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Ant1 "Μάγισσα" η οποία προβάλλεται από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ